خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشارکت ۷.۵ میلیارد تومانی مردم سمنان در جشن نیکوکاری

فارس | برگزیده، استان‌ها | شنبه، 17 اسفند 1398 - 11:37
قائم‌مقام کمیته امداد استان سمنان گفت: مردم استان سمنان عید و شادی را با مشارکت هفت میلیارد و ۵۱۰ میلیون تومانی در جشن نیکوکاری به خانواده‌های نیازمند به ارمغان آوردند.
سمنان،استان،نقدي،نيكوكاري،نيازمندان،امداد،كميته،تومان

قائم‌مقام کمیته امداد استان سمنان گفت: مردم استان سمنان عید و شادی را با مشارکت هفت میلیارد و ۵۱۰ میلیون تومانی در جشن نیکوکاری به خانواده‌های نیازمند به ارمغان آوردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط‌عمومی کمیته امداد استان سمنان، محمد قوسی ضمن تقدیر از نوع‌دوستی و مساعدت چشمگیر مردم استان سمنان در جشن نیکوکاری امسال اظهار کرد: کمک‌های نقدی جمع‌آوری‌شده در جشن نیکوکاری، تاکنون یک میلیارد و ۲۵۲ میلیون تومان و کمک‌های نقدی و بالغ بر ۶ میلیارد و ۲۵۷ میلیون تومان کمک‌های غیرنقدی برآورد شده است.
وی با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری استان سمنان تاکنون پنج میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان کمک‌های نقدی و غیر نقدی جمع‌آوری‌شده است، تصریح کرد: دو میلیارد ۳۳۹ و میلیون تومان در دفاتر یازده‌گانه کمیته امداد سراسر استان سمنان به‌صورت کالا و نقد جمع‌آوری‌شده است.
قائم‌مقام کمیته امداد استان سمنان یادآور شد: مردم استان سمنان می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به‌صورت غیرحضوری و از طریق تلفن همراه با شماره‌گیری آنی #۱*۸۸۷۷* و سپس وارد کردن کد ۰۲۳ نیز کمک‌های خود به نیازمندان را در آستانه سال نو پرداخت کنند.
وی یادآور شد: مردم این خطه از ایران اسلامی وجوه نقدی را به شماره حساب ۰۱۰۲۳۱۸۴۶۳۰۰۹ و یا شماره کارت ۶۹۸۴-۹۰۱۷-۶۹۱۹-۶۰۳۷ نزد بانک صادرات پرداخت کنند.
قوسی با اشاره به اینکه کد دستوری # ۰۲۳*۸۸۷۷* برای دریافت کمک‌های مردمی به نیازمندان استان سمنان تعریف و فعال شده است، تصریح کرد: مردم نیک‌اندیش استان سمنان از طریق این کد دستوری که بر اساس نیت خود، می‌خواهند کمک خود را به نیازمندان شهر و منطقه خاصی اهدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط کنونی قطعاً با همکاری و مشارکت مردم استان می‌توانیم نقش مؤثری در شاد کردن دل نیازمندان در روزهای پایانی سال و آغاز سال داشته باشیم و شعار عید را به خانه‌هایشان ببریم را محقق کنیم.
انتهای پیام/74001/م/و