سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشخیص نخستین بیمار مبتلا به کرونا در گناباد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 17 اسفند 1398 - 09:27
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از مثبت اعلام شدن نخستین تست کرونا در این شهرستان خبر داد.
گناباد،ويروس،منطقه،اعلام،كرونا

جواد باذلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد با اعلام این خبر اظهار داشت: متاسفانه جواب یکی از تست‌های ارسالی گناباد مثبت اعلام شده است که این موضوع نشان دهنده ورود ویروس کرونا به منطقه است.
وی افزود: از مردم درخواست داریم تا بیش از گذشته نسبت به انجام توصیه‌های بهداشتی حساس باشند تا از گسترش ویروس در منطقه جلوگیری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: لطفا مراودات و رفت آمدها را به حداقل برسانید و با ماندن در منزل به سلامت خود و جامعه کمک کنید.
باذلی عنوان کرد: 26 نفر با علائم حاد تنفسی در بیمارستان علامه بهلول گناباد بستری می باشند و در این مجموعه دو بخش با ظرفیت 60 تخت آماده شده است.
انتهای پیام/281/ش