خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی راه اندازی ۱۰۰ آزمایشگاه تشخیص کرونا در کشور

مهر | سلامت و پزشکی | جمعه، 16 اسفند 1398 - 23:26
معاون درمان وزارت بهداشت، از برنامه ریزی برای راه اندازی ۱۰۰ آزمایشگاه ویروس شناسی برای تشخیص کرونا در کشور خبر داد.
كرونا،آزمايشگاه،بابايي،دارويي،ويروس

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابایی، جمعه شب با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر، به سوالات مجری برنامه در ارتباط با وضعیت بیماری کرونا در کشور پاسخ داد.
وی با اشاره به پیشرفت‌های پزشکی ایران که سرآمد کشورهای منطقه است، گفت: در حالی که خیلی از کشورهای اطراف ما از داشتن یک آزمایشگاه ویروس شناسی محرومند، ما توانسته ایم بیش از ۳۰ آزمایشگاه را برای تشخیص کرونا راه اندازی کنیم.
جان بابایی افزود: در جلسه‌ای که امروز با جمعی از اساتید ویروس شناسی کشور داشتم، پیش بینی کرده ایم بیش از ۱۰۰ آزمایشگاه برای تشخیص کرونا راه اندازی کنیم.
معاون درمان وزارت بهداشت، در واکنش به تبلیغات دارویی برای درمان کرونا، گفت: این بیماری هنوز یک دارو یا واکسن خاص ندارد.
آنچه برای بیماران بستری استفاده می‌کنیم، یک سری داروهای معمول هستند.
وی افزود: هیچ دارویی اجازه ندارد بدون اطلاع و مجوز وزارت بهداشت، وارد بالین شود.