خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسکان نوروزی فرهنگیان در مدارس لغو شد/ شرایط حاکم بر خانه‌های معلم همانند هتل‌های کشور است

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 16 اسفند 1398 - 22:18
مدیرکل تعاون و پشتیبانی آموزش وپرورش با اشاره به لغو اسکان نوروزی در بیش از 11 هزار کلاس درس گفت: پذیرش در خانه‌های معلم انجام می‌شود.
نوروزي،اسكان،فرهنگيان،اسفند،لغو،مدارس

گودرز کریمی فر در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اینکه اسکان نوروزی فرهنگیان در مدارس کشور برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا لغو شده است، اظهار کرد: رزرو اینترنتی اسکان نوروزی از 9 اسفند شروع می‌شد و تا 23 اسفند امکان‌پذیر بود که آن را لغو کردیم.
وی افزود: برای پذیرش حضوری فرهنگیان در 11 هزار و 108 کلاس درس تا 28 اسفند ماه اوضاع را بررسی می‌کنیم اگر بر اساس اخبار و اطلاعات اوضاع مناسب بود در مدارس اسکان نوروزی خواهیم داشت که بعید است اینطور باشد و بر این اساس می‌توان گفت که اسکان نوروزی در مدارس لغو می‌شود.
مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: اسکان نوروزی در 398 مرکز رفاهی و خانه معلم ادامه دارد این مراکز 14 هزار و 598 تختخواب دارند و روزانه ضدعفونی و گندزدایی می‌شوند.
وی متذکر شد: شرایط حاکم بر خانه‌های معلم همانند هتل‌های کشور است و اگر درباره هتل‌ها هر تصمیمی اتخاذ شود برای مراکز رفاهی آموزش و پرورش نیز اجرا می‌شود.
کریمی‌فر در پایان گفت: توصیه می‌کنیم فرهنگیان به خاطر مبارزه با شیوع ویروس کرونا از سفرهای نوروزی پرهیز کنند.
انتهای پیام