ساعت کاری ادارات ایلام از شنبه برابر روال عادی است
مهر
|
استانها
|
جمعه، 16 اسفند 1398 - 21:24
ایلام-معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار ایلام گفت: ساعت کاری ادارات استان از شنبه ۱۷ اسفندماه برابر روال عادی است.

به گزارش خبرنگار مهر، معروف بسطامی عصر جمعه در گفتگوی زنده با بخش خبری صدا و سیمای مرکز ایلام با اشاره به مصوبه ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا درباره ساعت کار ادارات در سراسر کشور، گفت: ساعت کاری ادارات استان از فردا (شنبه ۱۷ اسفندماه ۹۸) برابر روال عادی است.
وی ادامه داد: بر اساس مصوبه لازم الاجرای ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، ساعات کار همه ادارات و دستگاههای اجرایی در استان از شنبه ۱۷ اسفندماه برابر روال عادی از ۷:۳۰ لغایت ۱۵:۳۰ تعیین شده است.
بسطامی اضافه کرد: برابر تمهیدات پیشبینی شده و اولویتهای ابلاغی به دستگاهها، امکان استفاده از مرخصی استحقاقی و دورکاری برای کارکنان، در چارچوب مقررات قانونی تسهیل خواهد شد.