خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار مبتلایان به کرونا در سیستان‌و بلوچستان به ۲۱ نفر رسید

مهر | استان‌ها | جمعه، 16 اسفند 1398 - 20:51
زاهدان-رئیس ستاد کرونا سیستان و بلوچستان گفت: آمار مثبت شده کرونا در این استان در محدوده سه دانشگاه علوم‌پزشکی زاهدان،‌ زابل و ایرانشهر براساس آخرین آمار وزارت بهداشت به ۲۱ نفر رسید.
كرونا،بيماري،دست،زاهدان،ويروس،هاشمي

به گزارش خبرگزاری مهر، دکترمحمد هاشمی شهری اظهار داشت: بر اساس آمار بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا با ۱۴ نفر در زاهدان به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه تاکنون یک نفر بر اثر کرونا در زاهدان جان خود را از دست داده است، افزود: مردم می‌توانند با خود مراقبتی نظیر شستن دست‌ها با صابون، دست ندادن، قرنطینه خانگی و عدم حضور در مکان‌های شلوغ از بیماری پیشگیری و از سلامتی خود حفاظت کنند.
رئیس ستاد کرونا سیستان و بلوچستان ادامه داد: از آنجایی که دهان، مخاط بینی و چشم مهمترین راه انتقال بیماری‌های تنفسی از جمله کروناست افراد با خودداری از دست زدن به این صورت راه انتقال ویروس را قطع کنند.
وی تصریح کرد: کرونا یک بیماری ویروسی با کشندگی پایین و شیوع بالاست که مردم‌نباید از آن بیماری هولناکی بسازند.
هاشمی شهری از مردم تقاضا کرد که آرامش خود را حفظ کنند زیرا استرس سبب افزایش احتمال بیماری می‌شود.