خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عبور از بحران کرونا در گرو همکاری و مسئولیت پذیری آحاد جامعه نسبت به سلامت خود

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 16 اسفند 1398 - 20:39
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت: عبور از بحران کرونا ویروس در گرو همکاری آحاد جامعه و مسئولیت پذیری آنان نسبت به سلامت خود میسر خواهد بود.
بيمارستان،كرونا،شهرستان،سطح،كهگيلويه،ويروس،موارد،بيماري،همكا ...

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت: عبور از بحران کرونا ویروس در گرو همکاری آحاد جامعه و مسئولیت پذیری آنان نسبت به سلامت خود میسر خواهد بود.
"محمدطاهر طیب زادگان" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با توجه به گسترش سریع بیماری کرونا در سطح کشور و افزایش تدریجی موارد مثبت در سطح استان و همچنین احتمال انتقال این بیماری از طریق ناقلین بدون علامت بالینی و به منظور قطع زنجیره انتقال این ویروس اظهار کرد: انتظار داریم مردم شهرستان کهگیلویه ضمن رعایت توصیه ها و دستورالعمل های پیشگیری از بیماری کرونا، از ترددهای غیر ضروری در سطح شهر، اماکن و فضاهای عمومی به ویژه مراجعه به بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت و سایر مراکز درمانی دولتی و خصوصی به جز در موارد اورژانسی اکیدا خودداری نمایند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه تصریح کرد: با توجه به ممنوع الملاقات بودن تمامی بیماران بستری در بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت از عموم مردم خواهانیم که در این راستا با مجموعه عوامل و پرسنل این بیمارستان نهایت همکاری را داشته باشند.
وی افزود: بی شک عبور از این بحران پیش آمده جز با همکاری و همراهی تمامی آحاد جامعه و مسئولیت پذیری آنان در قبال سلامت خود و دیگران میسر نمی باشد.
طیب زادگان تاکید کرد: در صورت حضور میهمانانی از سایر استانها و نقاط مختلف کشور در سطح شهرستان و همچنین بروز علائم خفیف تنفسی در سایر افراد، قرنطینه در منزل حداقل به مدت دو هفته ضروری خواهد بود.
وی همچنین از تشکیل کمیته برنامه ریزی و آماده سازی بخش های مختلف بیمارستان برای شرایط اضطراری خبر داد و گفت: با توجه به احتمال افزایش موارد مشکوک و بیماران تایید شده و مبتلا به کرونا ویروس در روزها و هفته های آینده، در راستای آمادگی برای رویایی با هر گونه شرایط جدید کمیته اضطراری بیمارستان تشکیل شد.
انتهای پیام