خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود خودرو به استان گیلان تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

فارس | استان‌ها | جمعه، 16 اسفند 1398 - 13:12
رئیس پلیس‌راه استان گیلان از بسته بودن ورودی‌های استان گیلان با توجه به مصوبه ستاد مبارزه با ویروس کرونا استان خبر داد.
استان،گيلان،ورود،كرونا

حسین محمد پور دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت، با بیان اینکه پلیس‌راه تابع تصمیمات ستاد مبارزه با ویروس کرونا است، اظهار کرد: پلیس‌راه استان هر مصوبه‌ای که ستاد مبارزه با ویروس کرونا استان اتخاذ کند اجرایی کرده و تا تصمیمات است.
وی از ممنوع بودن ورود انواع خودرو به استان گیلان خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه ستاد مبارزه با ویروس کرونا و به‌منظور جلوگیری از شیوع آن ورود انواع خودروها در تمام محورهای استان گیلان تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شده است.
رئیس پلیس‌راه استان گیلان با تأکید بر جلوگیری از ورود خودروها به استان گیلان افزود: سلامتی مردم و کنترل شیوع ویروس کرونا مهم‌ترین و اولین اولویت مسؤولان بوده و از تمام مردم درخواست دارم از ورود به استان گیلان ممانعت کنند پلیس‌راه اصلاً اجازه ورود به استان را به خودروها نمی‌دهد.
انتهای پیام/۳۳۸۹/ر