سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: شیوع ویروس کرونا روی اقتصاد آمریکا تاثیر منفی می‌گذارد

فارس | برگزیده، اقتصادی، بین‌الملل | جمعه، 16 اسفند 1398 - 12:08
رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه مطمئنا بحران کرونا روی اقتصاد آمریکا تاثیر خواهد گذاشت ابراز امیدواری کرد که این بحران زیاد طولانی نباشد.
كرونا،ويروس،كشور،بحران،تاكيد،آمريكا،موثر

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که اقتصاد این کشور ممکن است تحت تاثیر ویروس کرونا قرار بگیرد اما همزمان پیش بینی کرد که این چالش به تدریج رفع خواهد شد.
ترامپ در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز ضمن دفاع از نحوه مدیریتش در زمینه بحران کرونا و تاثیرش بر اقتصاد این کشور گفت: «مطمئنا تاثیر منفی خواهد گذاشت.
اما باید بگویم که مردم در داخل آمریکا باقی می‌مانند و پولشان را در همین کشور خرج می‌کنند.
من این را دوست دارم»!
وی افزود: «این موثر خواهد بود، همه باید آرامش خود را حفظ کنند، ما برای هر احتمالی به صورت جداگانه برنامه داریم و می‌دانیم چه کار بکنیم اما امیدواریم زیاد طولانی نباشد.»
وی مجددا تاکید کرد که ممنوعیت‌هایی(مسافرتی) که اوایل بحران علیه چین اعمال کرده است موثر بوده است.
این درحالیست که شمار تلفات ویروس کرونا در ایالات متحده در روز پنج شنبه به 12 مورد رسید و شمار مبتلایان نیز از 50 نفر عبور کرد.
دموکراتهای آمریکا ترامپ را به سوء مدیریت و برخی نیز کاخ سفید را به پنهانکاری در زمینه بحران کرونا متهم کرده و میگویند که ترامپ هیچ آمادگی در برابر شیوع ویروس کرونا در کشور ندارد.
با این حال ترامپ تاکید کرد، من فکر میکنم که مردم معتقدند ما کارمان را خوب انجام دادیم، چیزی که ما باید انجام دهیم یک کار حرفه‌ای است.
هیچ کس ما را به خاطر ویروس سرزنش نخواهد کرد.
این ویروس از چین شروع شد.
انتهای پیام/م