خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج اقتصاد کشور از رکود و رفع بیکاری اولویت‌های مجلس یازدهم

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 16 اسفند 1398 - 12:07
فعال سیاسی اصولگرا گفت: نجات اقتصاد کشور از رکود و رفع بیکاری از اولویت‌های مجلس یازدهم است.
مجلس،اولويت،توجه،كشور،ترقي،جوان،شرايط،موتلفه،يازدهم

ترقی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
حمیدرضا ترقی فعال سیاسی اصولگرا و عضو حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اولویت‌های مجلس یازدهم اظهار کرد: با توجه به مجموعه نظرسنجی‌ها درباره مطالبات مردم و مشکلاتی که کشور در شرایط کنونی با آن رو به روست، اولین اولویت مجلس آینده با توجه به شرایط بودجه ۹۹ نهایی کردن آن است.
او ادامه داد: با توجه به اینکه این مصوبه از طریق حکم حکومتی جنبه آزمایشی دارد؛ طبیعتا مجلس آینده در اولین اقدام خود بودجه ۹۹ را براساس سیاست‌های کلان نظام و اقتصاد مقاومتی اصلاح و تصویب کند.
ترقی با بیان اینکه اولویت دوم مجلس نجات اقتصاد کشور از رکود و عدم رشد متعادل است، خاطرنشان کرد: علاوه بر دو مورد ذکر شده رفع بیکاری، گرانی و وضعیت نامناسب بانکی از دیگر اولویت‌هایی است که مجلس باید در نظر بگیرد.
او افزود: اولویت بعدی زمینه سازی برای شکل گیری دولت جوان انقلابی و جهادی است که بتواند در جهت تحقق آرمان‌های گام دوم انقلاب نقش جدی را ایفا کند.
عضو حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: با توجه به مسائل منطقه و شرایط خاصی که در منطقه داریم بحث پیداکردن راهکار‌هایی برای افزایش صادرات و مبادلات اقتصادی با کشور‌های همسایه و همچنین اتخاذ تشویقی برای سرمایه گذاری توسط ایرانیان خارج از کشور که می تواند عامل جش اقتصادی شود از دیگر اولویت‌های مهم مجلس یازدهم است.
او ادامه داد: تداوم مبارزه با فساد و تبعیض و پیگیری تحقق عدالت اجتماعی و همچنین تقویت بنیه فرهنگی کشور از جمله اولویت هایی است که باید در دستور کار مجلس قرارگیرد.
انتهای پیام/