خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشگین‌شهر نیازمند 80 میلیارد تومان اعتبار است

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 16 اسفند 1398 - 08:48
استاندار اردبیل گفت: تاکنون 40 میلیارد تومان برای پروژه جاده مواصلاتی اردبیل به شهرستان مشگین‌شهر هزینه شده است و تکمیل پروژه جاده اردبیل - مشگین‌شهر نیازمند 80 میلیارد تومان اعتبار است.
اردبيل،جاده،پروژه،مواصلاتي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اکبر بهنامجو شامگاه پنجشنبه در بازدید از پروژه جاده مواصلاتی شهرستان مشگین‌شهر به اردبیل اظهار داشت: جاده ارتباطی شهرستان اردبیل به مشگین‌شهر در طول 6 ماه آینده تکمیل و مورد افتتاح و بهره‌برواری قرار می‌گیرد.
وی افزود: همچنین با تلاش مسئولان مربوطه و دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل امسال در این مدت باقی‌مانده از سال جاری 9 کیلومتر دیگر نیز از پروژه جاده مواصلاتی اردبیل به شهرستان مشگین‌شهر افتتاح خواهد شد.
بهنامجو تکمیل پروژه جاده اردبیل - مشگین‌شهر نیازمند 80 میلیارد تومان اعتبار است تصریح کرد: تاکنون 40 میلیارد تومان برای پروژه جاده مواصلاتی اردبیل به شهرستان مشگین‌شهر هزینه شده است و تکمیل پروژه جاده اردبیل-مشگین‌شهر نیازمند 80 میلیارد تومان اعتبار است.
استاندار اردبیل توسعه جاده‌های مواصلاتی استان اردبیل را اولویت دولت دانست و بیان کرد: توسعه جاده‌های مواصلاتی سطح استان اردبیل یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین اولویت‌های دولت است در این راستا اقدامات خوبی انجام می‌شود.
وی اظهار کرد: همزمان با این پروژه چندین کارگاه بزرگ پروژه‌های راهسازی استان اردبیل نیز فعال و به‌سرعت در حال احداث جاده‌های چهاربانده در مناطق مختلف استان هستند.
انتهای پیام/146/ح