ارسال سومین محموله از کمکهای مردم نهاوند به مناطق سیل زده جنوب
نهاوند - فرمانده سپاه ناحیه نهاوند از ارسال سومین محموله کمکهای مردم نهاوند به مناطق سیل زده جنوب کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی مختاری ظهر پنجشنبه در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: در راستای کمک به مناطق سیل زده جنوب کشور سپاه ناحیه نهاوند نیز نسبت به جمعآوری کمکهای مردمی اقدام کرد.
وی بابیان اینکه تا کنون دو مرحله کمکهای نقدی و غیر نقدی مردم جمع آوری و به این مناطق ارسال شده است، عنوان کرد: طی روزهای اخیر سومین مرحله کمکها جمع آوری و به سپاه انصارالحسین (ع) استان تحویل داده شد.
فرمانده سپاه نهاوند اظهار داشت: طی این سه مرحله بالغ بر ۲۴۰ میلیون تومان جمع آوری شد که از این میزان ۴۰ میلیون تومان به صورت نقدی و ۲۰۰ میلیون تومان به صورت غیر نقدی در قالب خوراک، پوشاک و مواد اولیه بهداشتی بوده است.
علی مختاری افزود: سپاه پاسداران شهرستان نهاوند همواره به هنگام مشکلات در کنار مردم بوده و اقدامات آن تا رفع کامل مشکلات هموطنان ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه با تشریح اقدامات انجام شده توسط سپاه ناحیه نهاوند در خصوص مقابله و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس در کشور بسیج جامعه پزشکی شهرستان همراه با شبکه بهداشت و درمان نهاوند اقدامات آگاه سازی و پیشگیرانه را در دستور کار خود قرار داده است.
فرمانده سپاه ناحیه نهاوند در تشریح اقدامات بسیج جامعه پزشکی افزود: بسسج جامعه پزشکی در زمینه آگاه سازی اقدام به تهیه بروشور و پمفلت و توزیع در بین همشهریان در سطح شهرستان نموده است.
وی افزود: مردم باید نکات مطرح شده در این بروشورها را به دقت مطالعه کرده و نسبت به بکارگیری تذکرات و راهنماییهای موجود اهتمام ویژهای ورزند.
مختاری اظهار کرد: تلاش مجموعه بسیج جامعه پزشکی شهرستان در راستای پیشگیری، کنترل و آموزش تا زمان ریشه کنی و از بین رفتن این ویروس در شهرستان ادامه خواهد داشت.
فرمانده سپاه نهاوند تصریح کرد: مجموعه بسیج شهرستان آمادگی لازم را برای همکاری با شبکه بهداشت و درمان نهاوند در راستای کمک به پیشگیری و از بین بردن این ویروس دارد.