خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال نیرو‌های کُرد سوری از باقی ماندن ۲۰۰ نیروی آمریکایی در سوریه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 03 اسفند 1397 - 14:12
نیرو‌های کُرد سوری از تصمیم کاخ سفید درباره باقی ماندن ۲۰۰ نیروی آمریکایی در شمال سوریه حمایت کردند.
سوريه،تصميم،رويترز،شمال،حفظ

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، نیرو‌های کُرد سوری در نواحی شمال سوریه از تصمیم آمریکا برای باقی گذاشتن ۲۰۰ نیرو پس از خروج نیرو‌های آمریکایی از این کشور، حمایت کردند.
کرد‌ها احتمال می‌دهند این تصمیم آمریکا، کشور‌های اروپایی را نیز برای حفظ نیروهایشان در این شمال سوریه تشویق می‌کند.
«عبدالکریم عمر» رئیس اداره هیئت روابط خارجی منطقه کردستان سوریه، در مصاحبه با رویترز اعلام کرد: «ما تصمیم کاخ سفید را مثبت ارزیابی می‌کنیم.
به عقیده من حفظ تعدادی از نیرو‌های آمریکایی و نیرو‌های کشور‌های عضو ائتلاف به همراه حفاظت هوایی نقش مهمی در تضمین ثبات منطقه ایفا می‌کند».
انتهای پیام/