خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون دادستان اهواز: عامل احتکار 2500 لیتر الکل در اهواز دستگیر شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 15 اسفند 1398 - 10:42
معاون دادستان اهواز از دستگیری عامل احتکار 2 هزار و 500 لیتر الکل در اهواز خبر داد و گفت: مردم محتکران ماسک، الکل و مواد ضد عفونی را به نیروی انتظامی معرفی کنند.
الكل،احتكار،كرونا،بيرانوند،اهواز،خوزستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، به نقل از دادگستری خوزستان، نعمت‌الله بیرانوند ‌در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پس از دریافت گزارشی مبنی بر احتکار الکل توسط یک فرد، به ماموران انتظامی مجوز دادیم تا موضوع را به صورت جدی در دستور کار قرار دهند و پس از بررسی لازم مشخص شد یک فرد فرصت‌طلب بیش از 2 هزار و 500 لیتر الکل طبی را در یک انبار احتکار کرده است.
نماینده رئیس کل دادگستری خوزستان در ستاد مبارزه با کرونا در اهواز عنوان کرد: این فرد قصد داشت تا الکل های احتکار شده را با برندهای تقلبی وارد بازار کند که دستگیر و بازداشت شد و الکل کشف شده با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و با قیمت مصوب در بازار توزیع خواهد شد.
بیرانوند از شهروندان خواست هر گونه موارد فرصت طلبی به خصوص لوازم مورد نیاز مردم برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا از قبیل ماسک و الکل و دیگر مواد ضد عفونی کننده را به دادستانی و یا نیروی انتظامی اطلاع دهند.
وی خاطرنشان کرد: اجازه نخواهیم داد که افراد فرصت طلب آرامش مردم را به هم زنند.
انتهای پیام/331/ش