خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهکار‌های افزایش اعتماد به نفس در کودکان

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 24 دی 1397 - 22:17
یک روان شناس گفت: پدر و مادر می‌توانند با مهارت‌هایی میزان اعتماد به نفس کودک خود را افزایش دهند.
مندي،جرات،اعتماد،نفس،كودكتان،نقش،كودك،بازي

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
نسیم نجفی روان شناس و مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،اظهار کرد: مهارت جرات مندی و اعتماد به نفس از جمله توانایی‌های است که افراد در سنین مختلف بدان نیاز دارند.
وی با بیان اینکه جرات مندی و اعتماد به نفس به این توانایی افراد اشاره دارد که آنها صادقانه و بدون ترس از قضاوت و دیدگاه دیگران نظرات خود را مطرح می‌کند، افزود: جرات مندی شامل دفاع فرد از حقوق خود است به شکلی که حقوق ديگران پايمال نشود و احترام دیگران حفظ شود.
نجفی ادامه داد: پدر و مادر نیز می توانند با مهارت هایی میزان جرأمندی و اعتماد به نفس کودک خود را افزایش دهند.
بیشتر بخوانید:مزایای تنها بازی کردن کودکان چیست؟
بازی چشم تو چشم
وی با بیان اینکه در این روش کودک با یکی از والدین مقابل هم بوده و به چشم‌های هم خیره نگاه می کنند، و نباید بخندند، افزود: این تمرین برای کودکانی با اعتماد به نفس پایین، خجالتی و ضعیف بسیار توصیه می‌شود، چون این افراد قدرت نگاه کردن در چشمان طرف مقابل را ندارند و این موجب ضعفشان می‌شود.
کشتی گرفتن
وی تشریح کرد: با کودک خود کشتی بگیرید و بگذارید هر از گاهی او برنده شود و هر بار که برنده می‌شود با ذوق و شوق فراوان او را تشویق کنید.
نقش بازی کنید
وی با بیان اینکه در این روش شما نقش کودک خود و کودکتان نقش کودک مقابل را بازی کند، ادامه داد: رفتاری که انتظار دارید کودکتان در مقابل کودکان دیگر داشته باشد را با ایفای نقش کودکتان اجرا کنید، تا کودکتان یاد بگیرد، حال کودک نقش خود را و شما نقش کودک مقابل را بازی کند.
این روان شناس گفت: از کودکتان بخواهید همانگونه بازی کند که چندی پیش شما نقش آن را بازی کرده بودید، و آنقدر این بازی را تمرین کنید تا رفتار دلخواهی که انتظار دارید نهادینه شود.
انتهای پیام/