خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شبکه ۱۲ اسرائیل: بن زاید به کرونا مبتلا شده است

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 15 اسفند 1398 - 01:50
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی مدعی شد که ولیعهد ابوظبی به ویروس کرونا مبتلا شده و در حال حاضر در کاخ خود در قرنطینه به سر می‌برد.
كرونا،ويروس،زايد،بن،ابوظبي

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی مدعی شد که ولیعهد ابوظبی به ویروس کرونا مبتلا شده و در حال حاضر در کاخ خود در قرنطینه به سر می‌برد.
شبکه ۱۲ اسرائیل: بن زاید به کرونا مبتلا شده است
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی خبر داد که «محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی به ویروس کرونا مبتلا شده است.
«کارن آن کاری» کارشناس آمریکایی در امور کشورهای خلیج فارس مدعی شد که یک مستخدم فیلیپینی که در کاخ خاندان حاکم فعالیت داشته ناقل این ویروس به بن زاید بوده است.
بر اساس این گزارش، بن زاید پس از ابتلا به کرونا به بیمارستان «کلیولاند» در ابوظبی منتقل شده و سپس در داخل کاخ خود قرنطینه شده است.
پس از آنکه آمار مبتلایان به ویروس کرونا در امارات به ۲۱ نفر رسید، این کشور تمامی موسسات آموزشی را برای ۴ هفته تعطیل اعلام کرد.
امارات یکی از اولین کشورهایی بود که ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده بود.
انتهای پیام/.