خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی ۳ مرکز کالاپزشکی در رفسنجان به تعزیرات

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 14 اسفند 1398 - 22:28
مدیر بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان رفسنجان ‌گفت: مقادیری ماسک و محلول ضدعفونی از سه مرکز کالای پزشکی که از عرضه آن به مردم امتناع می کردند کشف شد و متخلفین به تعزیرات حکومتی جهت سیر مراحل قانونی معرفی شدند.
گشت،بازرسي،پزشكي،اداره،رفسنجان،حسيني،بهداشتي،شهرستان،نظارت،مدير

ایسنا/کرمان مدیر بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان رفسنجان ‌گفت: مقادیری ماسک و محلول ضدعفونی از سه مرکز کالای پزشکی که از عرضه آن به مردم امتناع می کردند کشف شد و متخلفین به تعزیرات حکومتی جهت سیر مراحل قانونی معرفی شدند.
علی حسینی نسب عصر امروز ۱۴ اسفندماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این روزها با راه اندازی گشت های ویژه مشترک با حضور بازرسین اداره صمت، دانشگاه علوم پزشکی و با همکاری نیروی انتظامی و مراجع قضایی با سودجویان برخورد خواهد شد.
وی افزود: با توجه به تائید معاونت محترم بهداشتی این هفته دوره پیک و خطرآفرین بیماری کرونا در کشور است.
حسینی بیان کرد: روز دوشنبه با هماهنگی گشت مشترک، مقادیری ماسک و محلول ضدعفونی از سه مرکز کالای پزشکی که از عرضه آن به مردم امتناع می کردند کشف شد و متخلفین به تعزیرات حکومتی جهت سیر مراحل قانونی معرفی شدند.
مدیر بازرسی و نظارت اداره صمت شهرستان رفسنجان تصریح کرد: گشت های ویژه لوازم بهداشتی از داروخانه ها و واحدهای صنفی توزیع لوازم بهداشتی و کالاهای پزشکی همچنان تا پایان نوروز ۹۹ ادامه خواهد داشت.
حسینی ادامه داد: همچنین در خلال این گشت ها، طرح ویژه نوروز ۹۹ در خصوص بازرسی از قیمت کالا و خدمات اقلام ضروری مردم و کالاهای اساسی نیز بصورت روزانه ادامه دارد.
مدیر بازرسی و نظارت اداره صمت شهرستان رفسنجان خاطرنشان کرد: از مردم عزیز درخواست می کنیم تا با مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به شماره ۱۲۴ سامانه ستاد خبری رسیدگی به شکایات مردمی اطلاع داده تا یاریگر خادمان خود در عرصه خدمت رسانی باشیم.
انتهای پیام