خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه اروپا ۱۷۰ میلیون یورو به پناهندگان سوریه کمک می‌کند

ایسنا | سیاسی، اجتماعی و حوادث، بین‌الملل | چهارشنبه، 14 اسفند 1398 - 21:46
نماینده ارشد اتحادیه اروپا در امور خارجه روز چهارشنبه در سفر خود به ترکیه قول ۱۷۰ میلیون یورو کمک به پناهجویان و گروه‌های آسیب پذیر در سوریه را داد.
سوريه،كمك،يورو،ارشد،تركيه

نماینده ارشد اتحادیه اروپا در امور خارجه روز چهارشنبه در سفر خود به ترکیه قول ۱۷۰ میلیون یورو کمک به پناهجویان و گروه‌های آسیب پذیر در سوریه را داد.
به گزارش ایسنا به نقل از سایت خبری العربیه، نماینده ارشد اتحادیه اروپا در امور خارجه و مسائل سیاسی و امنیتی روز چهارشنبه در سفر خود به ترکیه قول ۱۷۰ میلیون یورو کمک به پناهجویان و گروه‌های آسیب پذیر در سوریه را داد و خواستار کمک‌های بیشتر در مورد جنگ سوریه شد.
جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از دیدار با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و مقامات ارشد این کشور، اظهار کرد: "ما تصمیم گرفته‌ایم برای کمک رسانی به افرادی که در معرض بیشترین آسیب‌ها در طول جنگ سوریه قرار گرفته‌اند یک کمک ۱۷۰ میلیون یورویی را اختصاص دهیم."
وی هم‌چنین گفت: "۶۰ میلیون یورو (۶۶/۷ میلیون دلار) از این کمک‌ها برای حل بحران انسانی به وقوع پیوسته در شمال غربی سوریه اختصاص داده می‌شود."
انتهای پیام