خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطعه سازان به روحانی نامه نوشتند؛� خطر توقف موقت تولید صنعت قطعه سازی

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 14 اسفند 1398 - 15:06
انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو کشور با ارسال نامه ای به رئیس جمهور خطر توقف موقت تولید صنعت قطعه سازی را اعلام و درخواست پرداخت مطالبات این صنعت را دارد.
صنعت،نامه،توقف،قطعه،توليد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو کشور با ارسال نامه ای به رئیس جمهور خطر توقف موقت تولید صنعت قطعه سازی و بیکاری 550 هزار شاغل این صنعت و وقوع بحران ملی را اعلام کردند.
دراین نامه تأکید شده تنها 10 روزکاری تا پایان سال 98 فرصت باقیست( به شرط عدم توقف تولید بعلت کرونا) درخواست می شود روند پرداخت مطالبات فعالان این صنعت را از محل 5000 میلیارد تومان سرعت بدهید .
متن این نامه به شرح زیر است:
انتهای پیام/