لزوم جداسازی پسماند خانگی شبه عفونی
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گیلان کار جمع آوری و تفکیک زباله را تعطیل بردار ندانست و گفت: از مردم انتظار داریم در این روزها کمتر زباله تولید کنند و تفکیک از مبدا را به ویژه نسبت به زباله های شبه عفونی انجام دهند.

ایسنا/گیلان مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گیلان کار جمع آوری و تفکیک زباله را تعطیل بردار ندانست و گفت: از مردم انتظار داریم در این روزها کمتر زباله تولید کنند و تفکیک از مبدا را به ویژه نسبت به زباله های شبه عفونی انجام دهند.
پویا شهشهانی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در استان گیلان به صورت متوسط روزانه حدود ۲۰۰۰ تن پسماند تولید می شود، اظهار کرد: هر ساله در اسفندماه به واسطه افزایش مصرف و خانه تکانی با افزایش حجم تولید پسماند خانگی مواجه هستیم.
وی شیوع کرونا در کشور و استان گیلان را موجب تغییر در روند تولید زباله دانست و افزود: با توجه به کاهش رفت و آمد در سطح شهر و عدم حضور اغلب کارمندان در ادارات و سازمان ها، شاهد کاهش تولید زباله در استان به ویژه شهر رشت هستیم، اما در مقابل زباله های خاص مانند ماسک و دستکش و لوازم ضد عفونی کننده به زباله ها اضافه شده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند استان گیلان با بیان اینکه مسئولیت رسیدگی به زباله های عفونی بیمارستان ها بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است، تصریح کرد: زباله های عفونی بعد از اقدامات ویژه و تبدیل شدن به زباله های معمولی دفن می شوند.
شهشهانی از سم پاشی زباله های خانگی جمع آوری شده خبر داد و عنوان کرد: با توجه به شیوع کرونا و احتمال مبتلا بودن برخی از اعضای خانواده ها به این ویروس، زباله های خانگی جمع آوری شده توسط شهرداری سم پاشی می شود.
وی از مردم خواست زباله های عفونی خود را در کیسه های مجزا و کاملا بسته بیرون در قرار دهند و خاطرنشان کرد: زباله هایی که احتمال آلودگی ویروسی دارند نباید با زباله های تر خانگی مخلوط باشند و کار جمع آوری و تفکیک را دشوارتر کنند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گیلان با اشاره به دو برابر شدن زباله های بیمارستانی شهر رشت، یادآور شد: کار جمع آوری و تفکیک و دفع پسماند تعطیل بردار نیست و همچنان ادامه دارد.
شهشهانی با اشاره به کاهش نیروهای خدماتی شهرداری در روزهای کرونایی و استفاده از توان نیروهای خدمت رسان حاضر در سایر بخش ها از جمله گندزدایی شهری، اظهار کرد: از مردم انتظار داریم در این شرایط کمتر زباله تولید کنند و تفکیک از مبدا را به ویژه نسبت به زباله های شبه عفونی انجام دهند.
انتهای پیام