خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغو ممنوعیت ورود اتباع 35 کشور جهان به تاجیکستان

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 14 اسفند 1398 - 12:25
آژانس هواپیمایی کشوری تاجیکستان تصمیم چند روز قبل خود در مورد ممنوعیت ورود شهروندان 35 کشور مختلف جهان به این کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا را لغو کرد.
كشور،تاجيكستان،هواپيمايي،ورود،آژانس،اتباع،ممنوعيت،كشوري،محلي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، آژانس هواپیمایی کشوری وابسته به دولت تاجیکستان امروز تصمیم چند روز قبل در مورد ممنوعیت ورود اتباع 35 کشور مختلف جهان به این کشور را لغو کرد.
«اکرام سبحان زاده» رئیس آژانس هواپیمایی کشوری تاجیکستان در نامه جدیدی به شرکت‌های هواپیمایی محلی و خارجی با ابراز تشکر از همکاری سودمند اعلام کرد که تصمیم قبلی این آژانس در مورد ممنوعیت ورود اتباع 35 کشور مختلف جهان لغو می‌شود.
این آژانس در بخش دیگری به شرکت‌های هواپیمایی خارجی و محلی توصیه کرده که جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این کشور تنها به مسافرانی که از کشورهای چین، ایران، افغانستان، کره جنوبی و ایتالیا قصد ورود به تاجیکستان را دارند به طور موقت بلیط فروخته نشود.
ضمنا، بنابر گزارش وزارت بهداشت تاجیکستان، در صورت ورود شهروندان این 5 کشور به «دوشنبه» آنها به مدت 2 هفته قرنطینه خواهند شد.
پیش از این آژانس هواپیمایی کشوری تاجیکستان در تصمیمی ورود اتباع کشورهای چین، ژاپن، کره جنوبی، ویتنام، سنگاپور، استرالیا، مالزی، کامبوج، فیلیپین، تایلند، نپال، سریلانکا، هند، فنلاند، ایتالیا، انگلیس، اسپانیا، سوئد، بلژیک، اتریش، کرواسی، سوئیس، آمریکا، کانادا، امارات متحده عربی، مصر، ایران، لبنان، کویت، بحرین، عمان، افغانستان، عراق و الجزایر به این کشور را ممنوع اعلام کرده بود.
از شرکت‌های هواپیمایی محلی و خارجی درخواست شده بود که به شهورندان کشورهایی که ورود آنها به تاجیکستان ممنوع است بلیط این کشور فروخته نشود.
این ممنوعیت همچنین شامل پروازهای ترانزیت نیز شده بود.
انتهای پیام/ح