سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت مراکز تشخصیص بیماران مشکوک به کروناویروس

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 14 اسفند 1398 - 10:09
شهرکرد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از فعالیت مراکز تشخصیص بیماران مشکوک به کروناویروس در این استان خبر داد.
ويروس،تنفسي،سطوح،نان،منزل،انتقال،مصرف،كرونا،ضدعفوني،ماسك،الك ...

مجید شیرانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هم اکنون چندین مرکز بصورت سرپایی علائم بالینی مراجعین مشکوک به کروناویروس را بررسی و در صورت احتمال ابتلاء فرد به کرونا، اقدامات تکمیلی و ارجاع فرد به مراکز درمانی جهت بستری انجام می‌شود.
وی گفت: ویروس کرونا معمولاً از طریق ترشحات تنفسی آلوده و سطوح براق، صیقلی منتقل می‌شود، لذا رعایت فاصله یک تا یک و نیم متری با سایر افراد و قرار دادن دستمال و یا گرفتن آستین لباس در مقابل دهان و بینی حین سرفه و عسطه برای پیشگیری از انتقال ویروس ضروری است.
وی ادامه داد: با توجه به باقی ماندن ویروس بر روی سطوح در محیط‌های خارج از منزل حداقل هر یک ساعت و در منزل هر دو تا سه ساعت و پیش از تناول خوراکی یا غذا و تماس دست‌ها با مخاط دهان، چشم و بینی دست‌ها به طور صحیح و حداقل ۲۰ ثانیه با صابون و مواد شوینده شست و شو و یا با مواد ضدعفونی کننده استریل شود.
وی تاکید کرد: افراد دارای نقص سیستم ایمنی شامل بیماران مزمن کلیوی، ریوی، قلبی و هر نوع بیماری مزمن در اعضای حیاتی بدن، افرادی که عمل پیوند عضو انجام داده و داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی مصرف می‌نمایند می‌شود.
وی گفت: الکل صنعتی برای ضدعفونی سطوح مناسب می‌باشد نه دست‌ها، همچنین الکل طبی باید با حداکثر غلظت ۷۶ درجه و پس از رقیق کردن برای ضد عفونی دست‌ها استفاده شود.
وی بیان کرد: استفاده از ماسک برای عموم و افراد سالم ضرورت ندارد و افراد دارای بیماری حاد دستگاه تنفسی، افرادی که در مراکز بهداشتی و درمانی و بطور مکرر با بیماران دارای علائم حاد تنفسی در ارتباط هستند و افرادی که مواجهه مکرر و با فاصله کمتر از یک و نیم متر با افراد زیادی دارند باید از ماسک استفاده نمایند.
وی گفت: ضمن ارائه آموزش‌های لازم به متصدیان نانوایی‌ها و منع آنها از بکار گیری یک نفر برای دریافت پول‌های نقد و کارت‌های بانکی و تحویل دادن نان به مردم، توصیه می‌شود که افراد حین تحویل و انتقال نان به منزل نکات بهداشتی را رعایت و پیش از مصرف نان را در فریزر نگه داری و برای مصرف داغ نمایند، تا حد امکان خطر انتقال ویروس کاهش یابد.