خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله توئیتری ترامپ به نامزدهای دموکرات انتخابات آمریکا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 14 اسفند 1398 - 09:14
رئیس‌جمهور آمریکا در توئیت‌هایی، مایکل بلومبرگ و الیزابت وارن را بازندگان بزرگ انتخابات درون‌حزبی دموکرات‌ها خواند.
بلومبرگ،مايكل،آمريكا،وارن،اليزابت

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یورونیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در واکنش به نتایج رقابت‌های مقدماتی حزب دموکرات از مایکل بلومبرگ و الیزابت وارن به عنوان دو بازنده «سه‌شنبه بزرگ» نام برد.
او در صفحه توئیتر خود نوشت: «بزرگترین بازنده امشب با فاصله زیاد مایکل بلومبرگ کوچولوست.»
رئیس جمهور آمریکا در یکی از توئیت‌های دیگر خود نیز از الیزابت وارن به عنوان دیگر بازنده «سه‌شنبه بزرگ» یاد کرد.
مایکل بلومبرگ و الیزابت وارن نتواستند در هیچ کدام از ایالت‌هایی که رای‌گیری آن‌ها در جریان «سه شنبه بزرگ» برگزار شد پیروز شوند.
الیزابت وارن در ایالت ماساچوست که خود یکی از دو نماینده آن در مجلس سنای آمریکا است از جو بایدن شکست خورد.
مایکل بلومبرگ هم با وجود استفاده از ثروت شخصی‌اش برای تبلیغ در ایالت‌های «سه‌شنبه بزرگ» تنها در منطقه خودمختار ساموآی آمریکا در اقیانوس آرام پیروز شد.
ترامپ همچنین ویدئویی از مایکل بلومبرگ در صفحه توئیتر منتشر کرد که شهردار سابق نیویورک در آن در حال لیس زدن انگشتان خود دیده می‌شود.
رئیس جمهور آمریکا در توئیت خود به مایکل بلومبرگ توصیه کرده است که انگشتان خود را لیس نزند، زیرا این کار برای او و دیگران «غیربهداشتی و خطرناک» است.
انتهای پیام/