خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ فرد مبتلا به کرونا در اسدآباد از بیمارستان مرخص شدند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 14 اسفند 1398 - 09:01
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد از اعلام تأیید دو مورد تست مثبت کرونا در این شهرستان خبر داد و گفت: بیماران مذکور خوشبختانه با حال عمومی خوب در حال حاضر از بیمارستان ترخیص شده‌اند.
اسدآباد،دانشكده،عمومي،كرونا،بهداشتي،درماني،شهرستان،انتظار

ایسنا/همدان رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد از اعلام تأیید دو مورد تست مثبت کرونا در این شهرستان خبر داد و گفت: بیماران مذکور خوشبختانه با حال عمومی خوب در حال حاضر از بیمارستان ترخیص شده‌اند.
دکتر بهنام رضا مخصوصی اظهار کرد: همانگونه که‌پیش بینی می‌شد و برآوردهای علمی نشان می‌داد که احتمال ابتلا به کروناویروس در شهرستان اسدآباد دور از انتظار نیست، پس از ارسال نمونه‌های متعدد از موارد مشکوک به کرونا و انجام آزمایش‌های مربوطه و اعلام موارد منفی، توسط آزمایشگاه تخصصی، روز گذشته دو مورد تست ابتلا به کروناویروس در اسدآباد مثبت اعلام شد.
وی افزود: بیماران مذکور که تحت مراقبت سیستم‌درمانی بودند، پس از اقدامات درمانی و مراقبت‌های پرستاری، خوشبختانه با حال عمومی خوب در حال حاضر از بیمارستان ترخیص شده‌اند و کماکان توسط همکاران حوزه بهداشت دانشکده در حال پیگیری مستمر هستند.
مخصوصی تصریح کرد: این دانشکده وظیفه خود می‌داند در تخستین فرصت اطلاعات مربوط به بیماری کرونا را صادقانه با مردم شهرستان در میان بگذارد و انتظار دارد، مردم خادمان حوزه سلامت را مورد اعتماد و وثوق خود بدانند و به شایعات و سخنان غیرمستند که موجب تشویش و اضطراب عمومی می شود، توجهی نکنند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد، وی یادآور شد: انتظار ما کماکان رعایت نکات بهداشتی و مراقبت از سلامت خود و خانواده‌ در عین آرامش و آگاهی بوده و برای کنترل و متوقف کردن این ویروس، در خانه بمانید و از ترددهای غیرضرور جداً خودداری کنید.
انتهای پیام