سارقان لولههای نفت در اهواز دستگیر شدند
سرپرست فرماندهی انتظامی اهواز گفت: با تلاش ماموران انتظامی پاسگاه غیزانیه باند چهار نفره سارقان لوله های نفتی با 100 تن انواع لوله های 12 اینچ شناسایی و منهدم شد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محسن دالوند سرپرست فرماندهی انتظامی اهواز اظهار کرد: با تلاش ماموران انتظامی پاسگاه غیزانیه باند چهار نفره سارقان لوله های نفتی با 100 تن انواع لوله های 12 اینچ شناسایی و منهدم شد.
وی در این خصوص گفت: به دنبال دریافت اطلاعاتی از سوی اهالی یکی از روستاهای هم جوار اهواز مبنی بر بریده شدن لوله های نفت، این موضوع توسط ماموران انتظامی به صورت جدی دنبال شد.
وی افزود: پس از بررسی های انجام شده ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی باند چهار نفره ای را که اقدام به برش لوله های نفتی کرده و در شهرستان های همجوار به فروش می رساند را شناسایی و 2 نفر را در این رابطه دستگیر کردند.
وی تصریح کرد: در بازرسی به عمل آمده از مخفیگاه متهمان حدود یکصد تن انواع لوله های نفتی 12 اینچی بریده شده به ارزش حدود هشت میلیارد ریال که در خودروهای نیسان بار زده و آماده اعزام به شهرستانهای اطراف بود به همراه ابزار آلات برش لوله های نفت، کشف شد.
سرپرست فرماندهی انتظامی اهواز گفت: 2 متهم دستگیر شده تحویل مقامات قضایی شدند و اقدامات لازم نیز به منظور دستگیری 2 متهم فراری دیگر ادامه دارد.
انتهای پیام/