خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چهارمین بیمار مبتلا به کرونا در لرستان فوت کرد

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 13 اسفند 1398 - 22:32
چهارمین بیمار مبتلا به کرونا عصر امروز در لرستان فوت کرد.
كرونا،نفر،بيماري،مشكوك

به گزارش مشرق، عباس آزادی اظهار داشت: در پی شیوع ویروس کرونا در استان لرستان، طی روزهای اخیر ۲۲۷ نمونه مشکوک برای انجام آزمایش به تهران ارسال شد که با اعلام نتیجه ۸۰ تست ۶۲ مورد منفی و ۱۸ مورد مثبت گزارش شد.
بیشتر بخوانید: تعداد مبتلایان به کرونا در زنجان افزایش یافت
وی با بیان اینکه عصر امروز یک خانم نیز بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرد افزود: از ۱۸ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در استان تاکنون ۸ نفر بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شدند، ۶ نفر هم اکنون تحت مراقبت‌اند و در مجموع چهار نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.
رئیس بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد با بیان اینکه سه بیمار فوتی مبتلا به کرونا بالای ۳۰ سال سن داشتند و دارای بیماری زمینه‌ای بودند عنوان کرد: ۶۰ نفر مشکوک به بیماری کرونا در لرستان وجود دارد که فردا پاسخ آزمایش این افراد مشخص می‌شود.