خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همدلی خوبی برای مقابله با کرونا شکل گرفته است

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 13 اسفند 1398 - 21:47
امام جمعه کرمانشاه گفت: همدلی و انسجام خوبی برای مقابله با کرونا شکل گرفته و امیدواری برای کنترل این بیماری را افزایش داده است.
استان،نفر،كرونا،كنترل،بيماري،علما

ایسنا/کرمانشاه امام جمعه کرمانشاه گفت: همدلی و انسجام خوبی برای مقابله با کرونا شکل گرفته و امیدواری برای کنترل این بیماری را افزایش داده است.
آیت‌الله مصطفی علما در نشست ستاد مقابله با کرونای استان که عصر امروز(۱۳ اسفند) برگزار شد، اظهار کرد: در ادوار گذشته هم با بیماریها و مشکلاتی مواجه بوده‌ایم که با همدلی توانسته‌ایم آنها را پشت سر بگذاریم.
وی افزود: مدیران و خصوصا کادر درمانی باید هر کاری که می‌توانند برای کنترل این بیماری انجام دهند و بدانند اقدامات آنها جنبه عبادی دارد.
آیت‌الله علما با بیان اینکه هرکاری لازم است باید برای کنترل این بیماری انجام شود، گفت: در کنار اقدامات بهداشتی، نباید دعا کردن را هم فراموش کرد.
وی در خصوص پیشنهاد برگزار نشدن نماز جمعه هم گفت: در این خصوص باید توسط ستاد اقامه نمازجمعه کشور تصمیم‌گیری شود.
دکتر محمودرضا مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز با ارائه آماری از وضعیت کرونا در استان، گفت: تعداد بیماران بستری در استان تاکنون ۲۶۶ نفر بوده که هم اکنون ۴۸ نفر آنها بستری هستند و ۲۱۶ نفر هم ترخیص شده‌اند.
مرادی گفت: ۱۲مورد مثبت ابتلا به کرونا در استان شناسایی شده و دو نفر هم جان خود را از دست داده‌اند.
انتهای پیام