سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک واحد تولید مواد ضدعفونی کننده و الکل تقلبی در اسلامشهر پلمب شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 13 اسفند 1398 - 19:05
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر از شناسایی و پلمب یک واحد تولید مواد ضدعفونی کننده و الکل تقلبی در شهرستان اسلامشهر خبر داد.
غيرمجاز،مواد،توليدي،انتظامي،بهداشت،نيروي،واحد،افزايش،اسلامشهر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، محمود کشیر عصر امروز در حاشیه بازدید از یک کارگاه تولیدی مواد ضدعفونی‌ کننده غیرمجاز و الکل تقلبی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این واحد تولیدی غیرمجاز که فاقد مجوز فعالیت بوده با جعل عنوان و برچسب یک شرکت معتبر ایرانی، اقدام به تولید مواد شوینده و ضدعفونی کننده غیرمجاز و تقلبی می‌کرده است.
وی بیان کرد: از این واحد تولیدی بالغ بر 1000 لیتر مواد اولیه و الکل 96 درصد طی گشت‌زنی‌های مشترک مأموران نیروی انتظامی و شبکه بهداشت شهرستان اسلامشهر شناسایی و ضبط شد.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر همچنین با بیان افزایش گشت‌های مشترک نظارتی و بهداشتی در سطح شهرستان افزود: با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در سطح شهرستان و افزایش گشت‌زنی‌ها در 2 روز گذشته 6 واحد قهوه‌خانه غیرمجاز که اقدام به عرضه قلیان می‌کردند نیز با همکاری ادارات اماکن و نیروی انتظامی تعطیل و پلمب شد.
کشیر ادامه داد: با افزایش درخواست و نیازهای جامعه به مواد شوینده و ضدعفونی کننده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، گشت‌های نظارتی مشترک با حضور کارشناسان شبکه بهداشت، نیروی انتظامی، صنعت، معدن تجارت و فرمانداری نیز افزایش یافته و روزانه بیش از 4 اکیپ واحدهای صنفی تولیدی و غیره را مورد نظارت و بازرسی قرار می‌دهند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با هماهنگی‌های به عمل آمده با مقامات قضایی و همکاری نیروی انتظامی افراد متخلف و فرصت‌طلب که اقدام به تولید مواد ضدعفونی‌کننده غیرمجاز و تقلبی کرده‌اند، دستگیر و اموال کشف شده نیز ضبط و تحویل مراجع قانونی و قضایی می‌شوند.
انتهای پیام/220/ش