خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق اردوغان و ترامپ درخصوص خروج نیروهای آمریکایی از سوریه

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 03 اسفند 1397 - 11:15
روسای جمهور ترکیه و آمریکا طی گفت‌وگویی تلفنی، بر سر اجرای طرح خروج نظامیان ایالات متحده از سوریه به توافق رسیدند.
سوريه،آمريكا،اردوغان،تركيه،آمريكايي،اعلام،گذشته،گروه،دونالد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از آناتولی، «رجب طیب اردوغان» و «دونالد ترامپ» روسای جمهور ترکیه و آمریکا، شب گذشته طی گفت‌وگویی تلفنی، بر سر اجرای طرح واشنگتن درباره خروج از سوریه در چارچوب با منافع مشترک به توافق دست یافتند.
اردوغان و ترامپ همچنین درباره آخرین تحولات در سوریه گفت‌وگو، و بر اهمیت حمایت از روند سیاسی در این کشور تأکید کردند.
طبق این گزارش، روسای جمهور ترکیه و آمریکا بر عزم مشترک دو کشور برای مبارزه با انواع تروریسم تأکید کردند.
اردوغان و ترامپ همچنین بر سر تقویت همکاری‌های اقتصادی و افزایش حجم مبادلات تجاری تا سطح 75 میلیارد دلار در سال توافق کردند.
«رابرت بالادینو» از مقام‌های دفتر رسانه‌ای وزارت خارجه آمریکا، سه‌شنبه گذشته اعلام کرده بود که ایالات متحده با ترکیه درباره ایجاد «منطقه امن» در شمال شرق سوریه بعد از عقب‌نشینی نیروهای آمریکایی از آنجا، مذاکره می‌کند.
دونالد ترامپ اواخر سال گذشته میلادی خبر داد که واشنگتن دو هزار نیروی آمریکایی خود را از سوریه خارج می کند.
مقام های آمریکایی در توجیه این تصمیم اعلام کردند که گروه تروریستی داعش در سوریه شکست خورده است.
با این حال، کاخ سفید اعلام کرده است آمریکا تصمیم دارد «یک نیروی کوچک صلح‌بانی» متشکل از دویست نظامی خود را فعلا در سوریه حفظ کند.
«سارا سندرز» سخنگوی کاخ سفید، بامداد امروز گفت: «یک گروه کوچک حافظ صلح شامل حدود 200 (سرباز) برای مدتی در سوریه باقی می‌مانند.»
انتهای پیام/