سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

سبزی‌هایی برای کمک به کاهش وزن

انتخاب | چند‌رسانه‌ای | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 23:02
سیر و پیاز هر دو گزینه هایی عالی برای کمک به کاهش وزن هستند، در شرایطی که سلامت کلی انسان را نیز تقویت می کنند.
رژيم،اضافه،بدن،خام،كالري،نوشيدني،سير،فرنگي،گوجه،پياز،فلفل،خي ...

خلاصه خبر

اسفناج
اسفناج یک سبزی مقویست و می توان از آن در دستورالعمل های غذایی مختلف استفاده کرد.
بخش قابل توجهی از اسفناج را آب و پروتئین ها تشکیل می دهند.
اسفناج کربوهیدارت کمی دارد.
ساقه های اسفناج سرشار از فیبر هستند، از این رو، استفاده از آنها بسیار مفید است.
میزان مواد مغذی در برگ های اسفناج نیز چشمگیر است.
به طور خاص، اسفناج حاوی ویتامین های A، C، E، K، B1، B2 و B6 است و همچنین منبع خوبی برای مواد معدنی آهن، منیزیم، کلسیم محسوب شده و سرشار از آنتی اکسیدان هاست.
اسفناج را نپزید زیرا بسیاری از مواد مغذی آن به ویژه کلسیم، آهن و منیزیم از دست می روند.
اسفناج گزینه ای خوب برای وعده های غذایی ناهار یا شام است.
شما می توانید این سبزی را با اندکی سیر و روغن زیتون تفت دهید یا از برگ های اسفناج خام در یک سالاد خوشمزه به همراه مغزدانه ها و مقداری آناناس استفاده کنید.
فلفل
راز استفاده از فلفل ها برای کاهش وزن مصرف آنها به صورت خام و در مقادیر کم است.
همواره فلفل ها را به شکل خام و در مقادیر اندک مصرف کنید.
آنها را به تکه های کوچک برش زده و در سالادها استفاده کنید.
اندکی فلفل را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان ها، بیوفلاونوئیدها، ویتامین های A، B، C، B3 و K و مواد معدنی، مانند فسفر، کلسیم، روی، منیزیم، پتاسیم، سدیم، و منگنز است و همچنین گزینه ای کم کالری محسوب می شود.
یک عدد گوجه فرنگی