خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراجع قضایی با سلب‌کنندگان اعتماد عمومی برخورد قاطع کند

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 13 اسفند 1398 - 12:47
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همان گونه که پیامبر با شایعه سازان مدینه برخورد می‌کردند، مراجع قضایی نیز باید با سلب کنندگان اعتماد عمومی برخورد قاطع کند.
سلامت،اعتماد،برخورد،تاكيد،رعايت،عمومي،جامعه،توجه

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همان گونه که پیامبر با شایعه سازان مدینه برخورد می‌کردند، مراجع قضایی نیز باید با سلب کنندگان اعتماد عمومی برخورد قاطع کند.
حجت‌الاسلام ابراهیم باغشنی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این که ویروس کرونا تهدیدی برای همه اقشار جامعه است اظهار کرد: همه باید به توصیه‌های متخصصان و رسانه توجه کنیم و با رعایت نکات بهداشتی ضامن سلامتی خود و دیگران شویم.
وی در ادامه تصریح کرد: زمانی که یک پدیده اجتماعی و فراگیر در یک جامعه رخ می‌دهد تنها راه برون‌رفت وحدت همگانی و مشارکت عمومی است.
باغشنی با اشاره به این که روش افزایش اعتماد عمومی اطلاع رسانی صحیح و سریع است، تاکید کرد: همان گونه که پیامبر با شایعه‌سازان مدینه برخورد می‌کردند مراجع قضایی نیز باید با کسانی که با انتشار اخبار کذب اعتماد جامعه را سلب می‌کنند برخورد قاطع کند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: مردم به پزشکان و رسانه اعتماد داشته باشند و به شایعات توجه نکرده و از ترس کاذب و القاء ترس به دیگران دوری کنند.
وی افزود: در اسلام هم به سلامت روان و هم به سلامت جسم تاکید شده است که هر دو تاکید، در این برهه بسیار مهم است، تاکید اسلام بر شستن دست‌ها و رعایت بهداشت که در سیره اولیاء بسیار برجسته است، مربوط به سلامت جسم بوده و توکل بر خدا و امید به فضل او هم از اموری است که مربوط به سلامت روان می‌شود.
باغشنی در پایان خاطرنشان کرد: باید توجه کنیم که رعایت بهداشت در کنار دعای مومنان موجب رفع سریع این بیماری می‌شود.
انتهای پیام