خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم از سفر به اردبیل خودداری کنند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 اسفند 1398 - 11:42
اردبیل - استاندار اردبیل با بیان این که مسافران و گردشگران از ورود به استان اردبیل پرهیز کنند، گفت: تا اطلاع ثانوی تمام مراکز گردشگری و اقامتی این استان تعطیل است.
اردبيل،استان،مواد،ضدعفوني،همكاري،آينده،كرونا،استاندار،ويروس، ...

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از استانداری اردبیل، اکبر بهنام جو عنوان کرد: با تعلیق مسافرت‌ها به ویژه در ایام پایانی سال به هیچ وجه از سمت گیلان و آذربایجان شرقی اجازه ورود گردشگر به استان را نمی‌دهیم و همشهریان نیز از مسافرت‌های غیر ضروری به استان‌های دیگر جدا پرهیز کنند.
وی افزود: با همکاری پلیس راه، هلال احمر و مرکز فوریت‌های پزشکی رانندگان محموله‌های سوخت و مواد غذایی فاسد شدنی مورد آزمایش و کنترل قرار می‌گیرند تا افراد آلوده به ویروس کرونا وارد استان نشوند.
استاندار اردبیل به تعطیلی مدارس تا پایان تعطیلات نوروزی اشاره کرد و گفت: خانواده‌ها از مسافرت در این ایام پرهیز کنند و در استان اردبیل تمامی مهمانسراها، هتل‌ها، مراکز اقامتی دولتی و خانه‌های معلم تعطیل است و هلال احمر نیز طرح امداد نوروزی خود را امسال اجرایی نخواهد کرد.
وی با قدردانی از تلاش کادر پرستاری و پزشکی در بیمارستان‌ها برای مقابله با کرونا ویروس، بیان کرد: تمام تلاش مجموعه استان بر این است تا با راهکارهای مراقبتی جلوی انتشار ویروس کرونا گرفته شده و در هفته‌های آینده پیک ابتلاء به این بیماری رو به کاهش برود.
استاندار اردبیل تصریح کرد: در دو هفته پیش رو با توجه به شدت شیوع این بیماری باید مراقبت‌ها از سوی تک تک افراد جامعه افزایش یابد و با کنترلی که نسبت به ورود و خروج افراد از سایر مناطق انجام می‌شود، مرحله اول کنترل و پیشگیری این بیماری نیز سپری شود.
بهنام جو در بخش دیگری از سخنان خود به روزهای پایانی سال و حضور مردم در بازار برای خرید شب عید اشاره کرد و گفت: با همکاری مدیریت بحران استان، سپاه، ارتش و شهرداری همه شهرهای استان در روزهای آینده ضدعفونی خواهند شد و عملیات پاکسازی در شهر با مواد ضدعفونی کننده به ویژه در بازار و مراکز مسقف به انجام خواهد رسید.
وی با قدردانی از همکاری خوب سپاه، ارتش و شهرداری در بکارگیری تدابیری مناسب برای سمپاشی مراکز مختلف شهر و تأمین مواد ضدعفونی کننده به مقدار کافی برای این امر اظهار کرد: به سرعت کمبود مواد شوینده و ضدعفونی کننده در بازار رفع خواهد شد و قرار است ظرفیت توزیع این مواد در روزهای آینده افزایش یابد.
استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: در کنار تأمین ماسک مورد نیاز مردم تلاش می‌کنیم تا در روزهای آینده با همکاری و مشارکت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی خط تولید ماسک را در اردبیل راه‌اندازی کنیم.