خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۲ راکب موتورسوار در تصادفات خراسان شمالی جان باخته اند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 24 دی 1397 - 21:22
بجنورد- مدیرکل پزشکی قانونی خراسان شمالی گفت: طی ۹ ماه نخست امسال، ۵۲ راکب موتورسوار در تصادفات این استان جان باخته اند.
راكبين،مغزي،سلحشور،درصد،نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک سلحشور اظهار کرد: این تعداد جان باخته براثر تصادف با موتورسیکلت نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۶۵ نفر بود، ۲۰ درصد کاهش داشته است.
سلحشور افزود: از مجموع ۵۲ نفر، ۳۰ نفر در محدوده سنی زیر بیست سال تا ۴۰ سال قرار دارند که ۵۷ درصد کل متوفیات راکبان موتورسوار را به خود اختصاص داده است.
وی اضافه کرد: همچنین با توجه به اینکه در ۶۵ درصد موارد علت نهایی فوت این افراد ضربه به سر و عوارض ناشی از آن همانند شکستگی جمجمه، خونریزی مغزی و آسیب بافت مغزی است، این امر لزوم بیشتر استفاده از کلاه و تجهیزات ایمنی و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگان توسط راکبین موتور را تصدیق می کند.