خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده ملی پاتاوه ـ دهدشت سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 13 اسفند 1398 - 09:22
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده جاده ملی پاتاوه-دهدشت در 3 ماهه اول سال 99 به بهره‌برداری می‌رسد.
جاده،پروژه،بهره،كلانتري،تكميل،استان،كهگيلويه

حسین کلانتری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده و در صورت عدم بوجود آمدن مشکل اعتباری جاده ملی پاتاوه-دهدشت بعد از گذشت 25 سال از آغاز عملیات اجرایی آن در 3 ماهه اول سال 99 افتتاح و به بهره برداری می‌رسد.
وی با اشاره به اینکه احداث این جاده از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال 73 به استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است، عنوان کرد: این جاده جنوب را به مرکز استان متصل و در کریدور شمال به جنوب تاثیرگذار است.
کلانتری با بیان اینکه تکمیل و بهره برداری از جاده ملی پاتاوه-دهدشت جزو اولویت‌های تعیین شده است، ابراز کرد:این جاده 136 کیلومتر طول دارد که با افتتاح و بهره برداری از این پروژه شاهد کاهش 200 کیلومتری مسیر مرکز کشور به بنادی جنوبی هستیم.
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد با تشریح کمک‌های اعتباری از سوی دفتر مقام معظم رهبری در این سال‌ها برای تسریع در روند اجرایی این پروژه، خاطرنشان کرد: با تکمیل و بهره برداری از جاده پاتاوه-دهدشت بیش از 100 روستا در مسیر این پروژه از نعمت راه ارتباطی مناسب و آسفالته برخوردار می‌شوند.
کلانتری بیان کرد: تاکنون حدود 600 میلیارد تومان برای اجرای این پروژه هزینه شده و امیدوارم مسئولان و متولیان امر برای تکمیل این پروژه در زمینه تخصیص اعتبار مورد نیاز از هیچ کمکی دریغ نکنند.
انتهای پیام/544/ش