خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رضایی: سیامند رحمان تحت نظر پزشکان بود

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 13 اسفند 1398 - 08:13
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک گفت: ورزش ایران با درگذشت سیامند رحمان یک ورزشکار بزرگ و با اخلاق را از دست داد و سال‌ها طول می‌کشد تا یک نفر شبیه او در ورزش ظهور کند.
پارالمپيك،درگذشت،اخلاق،دست،قرار،ايران،رحمان

به گزارش مشرق، هادی رضایی درباره درگذشت ناگهانی سیامند رحمان قوی ترین مرد معلول جهان و پارالمپیک در 31 سالگی اظهار داشت: سیامند یک الگوی ورزشی و اخلاقی بود و متأسفانه عصر یکشنبه یک اتفاق تلخ افتاد و یکی از بهترین‌های‌مان را از دست دادیم.
وی افزود: سیامند امید اول کاروان ایران در پارالمپیک توکیو بود، اما جدا از بحث قهرمانی، یک ورزشکار شایسته در موضوع اخلاق بود و یک مرد با اخلاق را از دست دادیم.
امیدوارم بتوانیم اخلاق این قهرمان فقید را الگویی برای ورزشکاران دیگر قرار بدهیم.
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک درباره علت درگذشت سیامند رحمان گفت: همانگونه که رئیس دانشگاه علوم پزشکی و رئیس بیمارستان در استان آذربایجان غربی گفته‌اند، ایست قلبی دلیل درگذشت ناگهانی این ورزشکار بوده است.
دو ماه قبل گروه پزشکی کمیته پارالمپیک معاینات لازم را بر روی سیامند انجام داد.
وی کاملا تحت نظر قرار داشت و هیچ مشکلی هم نداشت.
چنین اتفاقاتی قبلاً برای فوتبالیست‌ها و ورزشکاران دیگر رشته‌ها نیز رخ داده است.
موضوع مهم این است که یک قهرمان با اخلاق و بزرگ را از دست دادیم.
رضایی عنوان کرد: هزاران نفر در مراسم تشییع جنازه او شرکت کردند که این مسئله جدا از بحث با قهرمانی، نشان دهنده این بود که سیامند در قلب مردم قرار داشت.
همه ورزش ایران عزادار درگذشت سیامند است و به نظرم سال‌ها طول می‌کشد تا یک نفر همچون سیامند در ورزش ایران ظهور کند.