٢٠ هزار عدد دستکش بهداشتی در صدرا کشف شد
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 12 اسفند 1398 - 22:16
شیراز- سرپرست پلیس امنیت اقتصادی استان فارس از کشف بالغ بر ٢٠ هزار عدد دستکش بهداشتی از یک مغازه در شهر صدرا خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ ابراهیم یگانه، بیان کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با اقدامات فنی و تخصصی از وجودمقدار قابل توجهی انواع کالای پزشکی و دستکش احتکار در یک مغازه در شهر صدرا مطلع و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: مأموران پس از هماهنگی قضائی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن مکان موفق شدند ۲۰ هزار و ۴۵۰ عدد دستکش بهداشتی و مقدار قابل توجهی کالای پزشکی که احتکار شده بود کشف کنند.
سرهنگ یگانه با بیان اینکه کارشناسان ارزش اموال مکشوفه را ۳ میلیارد ریال برآورد کردهاند، خاطر نشان کرد: در این خصوص یک نفردستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.