خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک معاون عمرانی دیگر هم از استان خراسان شمالی رفت؛ از وعده‌های روی زمین مانده دولت چه خبر؟

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 12 اسفند 1398 - 16:37
یکی دیگر از معاونان عمرانی استاندار خراسان شمالی امروز از صندلی و جایگاه این معاونت خداحافظی کرد و هنوز هم بخش عمده‌ای از وعده‌های عمرانی دولت یازدهم و دوازدهم برای مردم استان٬ بدون فرجام باقی مانده است.
استان،خراسان،روستايي،شمالي،سيل،تومان،استاندار،واحد،خسارت،عمر ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد٬ یکی دیگر از معاونان عمرانی استاندار خراسان شمالی٬ امروز از صندلی و جایگاه این معاونت خداحافظی کرد ولی هنوز هم بخش عمده‌ای از وعده‌های عمرانی دولت یازدهم و دوازدهم برای مردم استان٬ بدون فرجام باقی مانده است.
رضا رجب‌زاده امروز درحالی از جایگاه معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی تودیع شد که درباره چند موضوع مهم از جمله بازسازی واحدهای سیل‌زده٬ بازسازی راه‌ها٬ پل‌ها و ابنیه روستایی٬ ابهامات زیادی باقی مانده است و مشخص نیست تکلیف این وعده‌ها چه زمانی روشن می‌شود؟
یک سال پس از سیل؛ هنوز واحدهای ساخته نشده وجود دارد
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی از برآورد خسارت 1200 میلیارد تومانی حوادث طبیعی به استان در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: بزرگترین خسارت وارده مربوط به سیل ابتدای سال جاری بود.
علاوه بر خسارات سیل، 37 هکتار از مراتع استان درگیر بحث آتش سوزی شد و خسارت وارده در بخش سرمازدگی نیز 402 میلیارد تومان اعلام شد.
جواد نظری افزود: در ابتدای سال جاری شاهد بارش های سیل آسا در این استان و سطح کشور بودیم که 600 میلیارد تومان برای حوزه های مختلف اعتبار تخصیص یافت.
6500 واحد مسکونی خسارت دیده از سیل در حال بازسازی است که خوشبختانه جزو استان‌های پیشرو در بحث بازسازی منازل روستایی هستیم که از این تعداد 5445 واحد در مرحله پی‌کنی قرار دارد و از تعداد 5445 واحد4128 واحد در مرحله فنداسیون قرار دارد.
وی با بیان اینکه حوزه کشاورزی متحمل 21 میلیارد تومان خسارت ناشی از سیل شد، خاطرنشان کرد: در بخش کشاورزی 11هزار و 235 پرونده ثبت شده که از این تعداد 8556 پرونده مورد تصویب قرار گرفته و برای 6هزار و 773 پرونده نیز مبلغ 8 میلیارد و 148 میلیون تومان اعتبار پرداخت شده است.
همچنین اعتبارات سیل در حوزه های دستگاه های اجرایی 249 میلیارد تومان بود که از این مبلغ 144 میلیارد و 800 میلیون تومان آن تخصیص یافته است.
در ابتدای سال جاری شاهد بارش های سیل آسا در این استان و سطح کشور بودیم که 600 میلیارد تومان برای حوزه های مختلف اعتبار تخصیص یافت.
6500 واحد مسکونی خسارت دیده از سیل در حال بازسازی است
رجب زاده معاون عمرانی سابق استانداری خراسان شمالی هم در این باره اظهار داشت: 6042 واحد در مرحله پی کنی، 5400 واحد در مرحله فوندانسیون و 1840 واحد در مرحله دیوار چینی است و این اقدامات اتفاق ارزشمندی برای پایداری و مقاوم سازی منازل روستایی استان است.
وی گفت: 250 میلیارد تومان اعتبارات مصوب برای جبران خسارت سیل با تخصیص 199 میلیارد تومان و 370 میلیارد تومان تسهیلات برای بازسازی مناطق سیل‌زده استان در بحث ماشین آلات شهرداری‌ها، آبفای روستایی، لایروبی رودخانه‌ها، بازسازی تجهیزات توزیع برق و بلاعوض خسارت های بخش کشاورزی در نظر گرفته شده است که در مجموع بیش از 370 میلیارد تومان پرداخت شده و یا آماده پرداخت است.
با تمام ایت توضیحات به نظر می‌رسد که هنوز هم چند صد واحد تخریبی از سیل ابتدای سال جاری وجود دارد.
علاوه بر این هنوز تکلیف 20 پل روستایی و راه‌های بین شهری استان خراسان شمالی که درس یل سال جاری تخریب شد٬ مشخص نیست.
راه‌های روستایی و ابنیه‌ای که هنوز بلاتکلیف است
معاون سابق هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی در نشست معارفه مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی هم با انتقاد از وضعیت راه‌های روستایی استان٬ گفت: شاخص راه‌های روستایی استان باید تقویت شود زیرا از میانگین کشوری پایین تر هستیم.
باتوجه به اینکه 45 درصد مردم این استان در روستاها ساکن هستند پس باید وضعیت راه‌های روستایی استان به شاخص مطلوبی برسد.
وی با بیان اینکه از مدیر کل جدید انتظار داریم استان را در شاخص راه های روستایی به حداقل میانگین کشوری برساند، افزود: هرچند در چهار سال اخیر تلاش‌های خوبی در حوزه راه‌های روستایی شده اما بازهم نیازمند تلاش و پیگیری‌های مداوم هستیم.
باتوجه به اینکه 45 درصد مردم این استان در روستاها ساکن هستند پس باید وضعیت راه‌های روستایی استان به شاخص مطلوبی برسد.
رجب زاده تصریح کرد: در سیل اخیر دسترسی و راه‌های روستایی در برخی روستاها قطع شد اما در یک برنامه اولویت دار و زمانبندی مشخص توانستیم عقب ماندگی‌های حوزه ابنیه و پل ها را حل کنیم که البته 15 میلیارد تومان اعتبار نیز تخصیص یافت که صرف 21 پل روستایی اولویت دار کردیم.
وی راه را محور توسعه دانست و افزود: اگر این توسعه رخ دهد دیگر شاهد مهاجرت به شهرها نخواهیم بود.
انتقادات معنادار استاندار؛ آیا کم‌کاری مشهود بوده است؟
سخنان امروز استاندار خراسان شمالی در نشست تودیع و معارفه معاون استاندار خراسان شمالی هم نشان‌دهنده وجود مشکلاتی در روش کاری معاون سابق عمرانی استاندار است.
محمد علی شجاعی در این جلسه گفت: ملاک بنده برای انتخاب توانایی افراد برای انجام دادن کارهاست و اینکه این فرد باید سیستم را قبول داشته باشد و با تمام وجود برای سیستم کار کند.
نگاه بنده به کار مانند نگاه به خانواده است که باید در آن صداقت و وفاداری به سازمان و سیستم برقرار باشد.
سخنان امروز استاندار خراسان شمالی در نشست تودیع و معارفه معاون استاندار خراسان شمالی هم نشان‌دهنده وجود مشکلاتی در روش کاری معاون سابق عمرانی استاندار است.
استاندار افزود: وقتی یک معاونت یا مدیر 15 ماه با بنده کار می‌کند یعنی فرد را قبول دارم چرا که بنده در انتخاب افراد با کسی تعارف ندارم و به واسطه آدم‌ها و مسائل سیاسی افراد را پیش خود نگه نمی‌دارم.
وی ادامه داد: باید به خاطر استان و مردم سازمان و سیستم را مقدس بدانیم و وظایف این سازمان را به خوبی به سرانجام برسانیم.
باید یاد بگیریم کار سیستم همراه با وفاداری و انسجام را از ذهن شخصی خود تفکیک کنیم.
استان خراسان شمالی باید با شتاب و با تسلط دانایی بر امور پیش رود چرا که قرار نیست فردی دیگر خارج از استان برای ما کار کند.
امیدواریم با انتصاب معاون عمرانی جدید استاندار خراسان شمالی شاهد به نتیجه رسیدن بخشی از وعده‌های دولت تدبیر و امید به مردم استان خراسان شمالی باشیم.
انتهای پیام /ع