سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مساجد و بقاع متبرکه یزد علیه کرونا ضدعفونی شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 اسفند 1398 - 13:49
یزد ـ رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان یزد از ضدعفونی و استریل کردن مساجد و بقاع متبرکه یزد علیه ویروس کرونا خبر داد.
بيماري،متبركه،شيوع،اماكن،همكاري،بقاع،بقعه،اوقاف

محمدحسین کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تمام درهای ورودی و خروجی بقاع و اماکن متبرکه، ضریح مطهر، جامهری، سرویس بهداشتی، زائرسرا و تمام سطوحی که در معرض تماس عموم قرار دارند به‌طور دائم در بازه‌های زمانی مناسب، ضدعفونی و استریل شده و این روند ادامه دارد.
وی عنوان کرد: در راستای پیشگیری و مقابله از شیوع بیماری کرونا در شهرستان، لازم است همه با عوامل شبکه بهداشت و درمان همکاری داشته و شهروندان نیز نکات بهداشتی را مورد توجه قرار دهند
کاظمی با تاکید بر اینکه شهروندان از اخبار و اطلاعات موثق و رسمی پیگیر موضوعات مربوط به این بیماری باشند و از هرگونه شایعه دوری کنند، بیان کرد: تمامی تمهیدات لازم برای جلوگیری و پیشگیری از شیوع این بیماری در این امامزادگان و بقاع متبرکه اتخاذ شده و آموزش‌های لازم نیز توسط کارکنان شبکه بهداشت و درمان در بقعه متبرکه، ادارات و مراکز مختلف انجام شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان یزد ادامه داد: اداره اوقاف و بقعه متبرکه و اماکن مذهبی در همکاری با مسئولان شهرستانی از ظرفیت تبلیغات محیطی به‌منظور آگاهی‌بخشی عمومی و کمک به اموری که منجر به کاهش شیوع بیماری شود، هرگونه همکاری خواهند داشت.
وی تصریح کرد: توصیه می‌شود که مردم از حضور در تجمعات و اماکن شلوغ خودداری کرده و افرادی که علائم مشکوک به بیماری را دارند به موقع به مراکز درمانی معرفی کنند.