افزایش ۲ برابری کشتار دام در قزوین/ کمبود دام نداریم
رئیس اتحادیه قصابان استان قزوین با اعلام اینکه آمار کشتار بهدلیل افزایش تقاضا به ۲ برابر افزایش پیدا کرد، گفت: تا ماه گذشته روزانه بهطور میانگین ۱۵۰ گوسفند و ۲۵ رأس گوساله کشتار میشد که با توجه به افزایش تقاضا در هفته گذشته این رقم به ۴۰۰ رأس گوسفند و ۵۵ گوساله رسید.

ایسنا/قزوین رئیس اتحادیه قصابان استان قزوین با اعلام اینکه آمار کشتار بهدلیل افزایش تقاضا به ۲ برابر افزایش پیدا کرد، گفت: تا ماه گذشته روزانه بهطور میانگین ۱۵۰ گوسفند و ۲۵ رأس گوساله کشتار میشد که با توجه به افزایش تقاضا در هفته گذشته این رقم به ۴۰۰ رأس گوسفند و ۵۵ گوساله رسید.
حمیدرضا داییدایی، رئیس اتحادیه قصابان استان قزوین در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: تقاضا برای گوشت قرمز طی هفته گذشته افزایش داشت به همین دلیل آمار کشتار به ۲ برابر افزایش پیدا کرد.
وی ادامه داد: تا ماه گذشته روزانه بهطور میانگین ۱۵۰ گوسفند و ۲۵ گوساله کشتار میشد که با توجه به افزایش تقاضا در هفته گذشته این رقم به ۴۰۰ رأس گوسفند و ۵۵ گوساله رسید؛ در حال حاضر تقاضا اندکی کاهش پیدا کرده و از ابتدای هفته روزانه ۲۰۰ رأس گوسفند و ۳۵ رأس گوساله کشتار میشود.
رئیس اتحادیه قصابان استان قزوین بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی طباخی و رستورانها فروش آلایش خام دامی کاهش پیدا کرده است و همین امر موجب کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت آلایش دامی شده است بهگونهای که قیمت جگر گوسفندی از ۱۲۰ تومان به ۹۰ هزار تومان کاهش پیدا کرده است.
داییدایی در پایان اعلام کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی شقه بدون دنبه ۹۵ هزار تومان و گوساله ۷۵ هزار تومان است.
انتهای پیام