خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تبدیل خطوط تولید لباس‌های نظامی به خطوط تولید ماسک‌های بهداشتی

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 12 اسفند 1398 - 13:16
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: خط‌های تولید لباس‌های نظامی را تبدیل به خط تولید ماسک و گان‌های حفاظتی یکبار مصرف کرده ایم.
ارتش،كرونا،قرارگاه،ويروس،عفوني،ضد،توليد،ماسك،سرتيپ،حفاظتي،حيدري

امیر سرتیپ حیدری خبر داد؛
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سرتیپ کیومرث حیدری در بازدید از خط‌های تولید ماسک و لباس‌های حفاظتی گفت: پس از تشکیل قرارگاه جهادی مبارزه با ویروس کرونا در ارتش، علاوه بر تولید ماسک و لباس‌های حفاظتی، برخی از تجهیزات خودرویی را بلافاصله با تغیر کاربری به تجهیرات ضد عفونی و مه پاش تبدیل کرده ایم.
او با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت خوبی در تولید تجهیزات در مقابله با ویروس کرونا هستیم افزود: کارگاه‌های مختلفی را در سطح کشور در استان‌های کرمانشاه، ایلام، تهران، گلستان و خوزستان دایر کرده ایم تا پاسخگوی یگان‌های نیروی زمینی ارتش، بیمارستان‌ها و حتی در آینده بتوانیم در اختیار مکان‌های عمومی نیز ارسال کنیم، در این کارگاه نیز روزانه به صورت شبانه روزی تهداد ۱۰ هزار ماسک و لباس حفاظتی تولید می‌شود.
امیر سرتیپ حیدری با اشاره به تشکیل قرارگاه جهادی مقابله با ویروس کرونا در ارتش گفت؛ این قرارگاه قابلیت‌های مطلوبی در حوزه پیشگیری و همچنین ضدعفونی کردن اماکن و معابر شهری را دارد، از روز گذشته در تمامی قرارگاه‌های نیروی زمینی ارتش این قرارگاه شروع به فعالیت کرد و در چندین استان با حضور در اماکن عمومی آغاز به ضد عفونی و مه پاشی کرده است.
او تاکید کرد: قرارگاه مبارزه با ویروس منحوس کرونا در دو نوبت بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع) در مشهد مقدس را ضد عفونی کرده است، علاوه بر این مکان مقدس بخش‌های مختلفی از اماکن عمومی مشهد را نیز ضد عفونی کرد و این روند ادامه خواهد داشت.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در پاسخ به این سوال که آیا ارتش با وزارت بهداشت همکاری دارد خاطرنشان کرد: ما مرتب با مسولین وزارت بهداشت و همچنین دانشگاه‌های علوم پزشکی در ارتباط هستیم، امروز نیز در تماس تلفنی با استاندار قم از اعزام کادر پزشکی مجرب به بیمارستان‌های قم صحبت شد که ان شاالله در صورت نیاز این موضوع نیز انجام خواهد شد.
او گفت: ارتش حالت تهاجمی نسبت به ریشه کن کردن ویروس کرونا دارد و تمام تجهیزات خود را پای کار خواهد آورد.
ارتش در کنار مردم است و یک بار دیگر " شعار ارتش فدای ملت" را به منصه ظهور خواهد رساند.
انتهای پیام/