سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویدئو / کمپینی برای دو هفته ماندن در خانه

ایسنا | دانش و فناوری، فرهنگی و هنری، اجتماعی و حوادث، استان‌ها، چند‌رسانه‌ای | دوشنبه، 12 اسفند 1398 - 13:04
پویش مردمی «قرنطینه اختیاری حداکثری» با همت جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی و همکاری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به راه افتاده است و تلاش می‌کند عموم مردم کشور را به ماندن در خانه، حداقل به مدت دو هفته ترغیب کند. قرنطینه اختیاری و پرهیز از ترددهای غیرضروری، یکی از راه‌های مقابله با شیوع گسترده‌تر ویروس کرونای جدید (کووید-۱۹) است.
قرنطينه،اختياري

پویش مردمی «قرنطینه اختیاری حداکثری» با همت جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی و همکاری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به راه افتاده است و تلاش می‌کند عموم مردم کشور را به ماندن در خانه، حداقل به مدت دو هفته ترغیب کند.
قرنطینه اختیاری و پرهیز از ترددهای غیرضروری، یکی از راه‌های مقابله با شیوع گسترده‌تر ویروس کرونای جدید (کووید-۱۹) است.