خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت جهاد کشاورزی: 4.4 میلیون تن برنج داریم، کمبودی در کار نیست

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 12 اسفند 1398 - 12:32
وزارت جهاد کشاورزی با اعلام تولید بی سابقه سه میلیون تن برنج در سال جاری و واردات حدود 1.4 میلیون تن در سال جاری اعلام کرد که نگرانی بابت تامین نیاز کشور وجود ندارد.
برنج،ميزان،واردات،توليد،ترخيص،واردكنندگان،آمار

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به اظهارات دبیر انجمن واردکنندگان برنج درباره مشکلات واردات و ترخیص این محصول در آستانه شب عید و ماه مبارک رمضان با عنوان «گلایه واردکنندگان از کندی ترخیص برنج های وارداتی» با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: "سطح زیر کشت برنج در سال 98 به دلیل استمرار بارندگی‌ها در آغاز سال افزایش چشمگیری داشته به طوری که میزان تولید برنج سفید کشور در سال جاری به حدود 3 میلیون تن رسیده است.
از طرفی با توجه به جمعیت حدود 83 میلیون نفری و میزان مصرف سرانه رسمی اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران (35 کیلوگرم) این میزان تولید برنج در کشور نیاز داخلی در سال جاری را تامین می‌نماید.
همچنین میزان واردات برنج بر اساس آمار گمرک در 11 ماهه سال جاری حدود 1.4 میلیون تن بوده است لذا با توجه به میزان بالای تولید داخل و واردات انجام شده در سال جاری به نظر نمی‌رسد که نگرانی از جهت کسری تولد داخل وجود داشته باشد."
انتهای پیام/