خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان به سال آینده موکول شد

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | دوشنبه، 12 اسفند 1398 - 12:31
مدیرکل فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: مسابقات بخش معارف (کتبی) سی‌وپنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان که قرار بود اسفندماه امسال برگزار شد، به‌دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، به سال آینده موکول شد.
قرآن،بلوچستان،مسابقات،برگزار،كتبي،سيستان،آشنايي

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: مسابقات بخش معارف (کتبی) سی‌وپنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان که قرار بود اسفندماه امسال برگزار شد، به‌دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، به سال آینده موکول شد.
دکتر وحیدیان با اشاره به اینکه تاریخ دقیق متعاقبا اعلام خواهد شد، ادامه داد: مسابقات بخش کتبی یا معارف در رشته‌های آشنایی با احادیث اهل بیت(ع)، آشنایی با مفاهیم قرآن، سیره معصومین(ع)، احکام، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، ترجمه و تفسیر قرآن، حفظ موضوعی قرآن، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی- ایرانی برگزار می‌شود.
مدیرکل فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان با بیان این‌که در مجموع ۸۰ دانشجو در این دوره از مسابقات شرکت می‌کنند، افزود: سؤالات بخش کتبی به‌صورت چهار گزینه‌ای بوده و از سوی خود وزارتخانه علوم طراحی می‌شود.
وی گفت: مسابقات بخش آوایی این دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشجویان طی روزهای ۲۹ و ۳۰ بهمن‌ماه در رشته‌های تحقیق، ترتیل و اذان (ویژه آقایان) در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
وحیدیان بیان کرد: این جشنواره در چهار مرحله دانشگاهی، استانی، سراسری و ملی برگزار می‌شود.
همچنین علاقمندان به شرکت در بخش‌های پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری تا پایان خردادماه سال آینده فرصت دارد آثار خود را ارسال کنند.
انتهای پیام