خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همکاری ناجا برای کمک به وزارت بهداشت در مهار کرونا

فارس | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 12 اسفند 1398 - 11:50
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از روز اول شیوع کرونا اقدامات خوب ناجا برای کمک به وزارت بهداشت در کنترل کرونا را شاهد بودیم.
ناجا،بهداشت،كمك،كرونا،درمان،ايستادند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از روز اول شیوع کرونا اقدامات خوب ناجا برای کمک به وزارت بهداشت در کنترل کرونا را شاهد بودیم.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از همان دقایق اول ابتلای کرونا برادران خوب ما در ناجا در کنار ما ایستادند و این عزیزان در بیمارستان ها و جاهایی که ما قرنطینه اعلام می‌کردیم کنار ما ایستادند و به کمک کردند.
عزیزان ما در پلیس تخصصی فتا برای برخورد با فضای مسموم رسانه های غربی و ضد انقلاب به وزارت بهداشت و درمان کمک شایانی کردند.
وی گفت: در زمینه ضدعفونی کردن معابر در کلان شهرها از ظرفیت ناجا استفاده کردیم و و این عزیران به ما کمک کردند، در رابطه با برخورد با محتکران نیز همکاری خوبی با ناجا داریم.
همچنین پلیس فتا با پیگیری تخلفات فضای مجازی و افرادی که قصد تشویش اذهان عمومی را دارند دلگرمی برای مردم ایجاد می‌کنند.
وی افزود: نیروی انتظامی در تشدید کنترل عبور و مرور در شهرها نیز همکاری خوبی با ما داشته است.
انتهای پیام/