خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هزار و ۱۰۰ تن میوه شب عید در سردخانه بیرجند ذخیره شده است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 اسفند 1398 - 11:37
بیرجند- مدیرکل سازمان صمت خراسان‌جنوبی گفت: هزار و ۱۰۰ تن میوه در راستای تأمین میوه شب عید در سردخانه بیرجند ذخیره شده است.
ميوه،تن،زمينه،شهركي،عيد،تأمين

داوود شهرکی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: یکی از دغدغه‌های مردم در آستانه سال نو تأمین میوه شب عید است که در این زمینه تدابیر ویژه‌ای از سوی سازمان صمت اندیشیده شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: برای تأمین میوه عید ۹۹ در سردخانه بیرجند حدود هزار و ۱۰۰ تن میوه ذخیره شده است تا نیاز مردم خراسان‌جنوبی در این زمینه با سهولت تأمین شود.
شهرکی با اشاره به اینکه توزیع این میوه‌ها از ۲۵ اسفندماه آغاز می‌شود، ادامه‌داد: قیمت این میوه‌ها بر اساس تصویب کمیسیون تنظیم بازار در روزهای آینده مشخص خواهد و به اطلاع مردم خراسان‌جنوبی خواهد رسید.
وی افزود: برای عید سال جاری بسته بندی میوه‌ها در وزن‌های ۶ تا ۱۰ کیلوگرم خواهد بود که نسبت به سال‌های گذشته در حجم کمتری عرضه می‌شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی یادآور شد: از این هزار و ۱۰۰ تن میوه حدود ۶۵۰ تن میوه پرتقال شمال و ۴۵۰ تن نیز سیب زرد و قرمز است.
شهرکی با اشاره به بازرسی‌های مشترک از داروخانه‌ها و واحدهای صنفی خراسان‌جنوبی تاکنون دو پرونده در زمینه عدم عرضه و دو پرونده در زمینه گرانفروشی در شهرهای بیرجند و فردوس پیرامون اقلام بهداشتی تشکیل و به تعزیرات ارسال شده است.
وی یادآور شد: با توجه به پرونده‌های عدم عرضه سه هزار و ۵۰۰ ماسک و ۹ هزار و ۳۰۰ دستکش طبی کشف شد.