خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ خط تولیدی محلول ضدعفونی‌کننده دست در آبادان راه‌اندازی شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 اسفند 1398 - 10:42
آبادان- معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: پس از تأیید صلاحیت پروانه‌های بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان مجوز راه‌اندازی این ۲خط تولیدی در آبادان صادر شد.
دست،محلول،آبادان،كارخانه،محصولات

دکتر هدی مجیری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در این کمیته درخواست‎‌ها و مدارک ارائه شده از شرکت‌های متقاضی مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه جلسه در خصوص بررسی راهکارهای چگونگی تأمین محصولات ضدعفونی‌کننده با توجه به شرایط موجود و انتشار ویروس کرونا تصمیمات لازم اتخاذ شد.
وی افزود: پس از جمع‌بندی کلی با صدور مجوز دو کارخانه برای تولید محلول ضدعفونی‌کننده دست موافقت شد که این دو خط تولیدی با ظرفیت‌های تولید روزانه چهار هزار و دو هزار لیتر محلول ضدعفونی‌کننده دست در شهرک صنعتی آبادان راه‌اندازی شد.
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: محصولات تولیدشده در این دو کارخانه با شیشه‌های ۵۰۰ سی‌سی و بر پایه اتانول و افزودنی‌های مجاز آرایشی و بهداشتی است که پس از استفاده از آن‌ها نیاز به آبکشی دست وجود ندارد.