خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین بیمار مبتلا به کرونا در شوشتر بهبود پیدا کرد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 11 اسفند 1398 - 21:48
شوشتر- سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: اولین بیمار مبتلا به کرونا ویروس در شوشتر پس از درمان و بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شد.
ويروس،كرونا،نفر،شوشتر،سارس،تنگي

مجتبی کلانتر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عصر امروز یکی از بیماران مبتلا به کرونا ویروس بعد از چند روز درمان با بهبودی کامل از بیمارستان خاتم الانبیا شوشتر ترخیص شد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۳ نفر مشکوک به کرونا ویروس در شوشتر بستری هستند، افزود: از دو نفر مبتلا به کرونا ویروس یک نفر بهبود و یک نفر دیگر مراحل درمانی را در پیش دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، ویروس کرونا جزو خانواده بزرگی از ویروس‌ها است که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود و در معمولی‌ترین حالت، باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان «سارس» می‌شود و نشانه‌های ابتلاء به آن تب، سرفه و تنگی نفس است.
این ویروس شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی‌ماه) در چین شروع شد.
دوره نهفتگی نسبتاً طولانی این بیماری تنفسی مرگ‌بار از چند روز تا دو هفته متغیر است و همین امر موجب می‌شود مبتلایان تا پیش از بروز علائمی چون تب و تنگی نفس به مراکز درمانی مراجعه نکنند.