خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرنگونی ۳ فروند پهپاد ارتش ترکیه در ادلب

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 11 اسفند 1398 - 21:26
ارتش سوریه از سرنگونی سه فروند پهپاد ترکیه‌ای در ادلب خبر داد.
سوري،ارتش،سوريه،تركيه

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، تعداد پهپادهای ارتش ترکیه که امروز توسط ارتش سوریه در منطقه ادلب سرنگون شده است به سه فروند رسید.
منابع سوری پیش از این از ادامه نبرد تمام عیار نیروهای ارتش و متحدان با تروریست‌های تکفیری که نظامیان متجاوز ترکیه هم آنها را همراهی می‌کنند، خبر داده بودند.
ارتش ترکیه امروز مدعی شد که دو فروند جنگنده سوری را سرنگون کرده است، اما یک منبع نظامی سوری گفت ساعت 13,25 امروز یکشنبه و در حالی که دو هواپیمای سوری در حال انجام ماموریت علیه گروه‌های تروریستی مسلح در منطقه ادلب بودند، جنگنده‌های ترکیه‌ای اقدام به رهگیری این دو هواپیما و سرنگونی آن بر فراز خاک سوریه کردند و خلبانان آن به سلامت با چتر فرود آمدند.