خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸ مورد کرونا مثبت در شاهرود ثبت شد/ ۵ نفر بهبود یافتند

مهر | سلامت و پزشکی، استان‌ها | یکشنبه، 11 اسفند 1398 - 21:15
شاهرود – رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اینکه تاکنون هشت نفر از مردم شاهرود مبتلابه ویروس کرونا شدند، گفت: از این تعداد پنج نفر بهبود یافتند.
شاهرود،پزشكي،نفر،كرونا،ابتلاء

رضا چمن در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه روزنه امید در جامعه رو به گسترش است، اظهار داشت: در طی چند روز گذشته هشت نفر در شهرستان شاهرود مبتلابه ویروس کرونا شدند که از این تعداد پنج نفر با بهبودی کامل از بیمارستان‌های تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مرخص شدند و به آغوش خانواده بازگشتند.
وی بابیان اینکه دو نفر از این افراد همچنان تحت درمان و مراقبت کادر پزشکی در بیمارستان شاهرود هستند، تصریح کرد: روز گذشته یک بانوی ۷۳ ساله در شاهرود جان خود را براثر ابتلاء به ویروس کرونا از دست داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اینکه این فرد سابقه بیماری قلب و عروقی و فشارخون داشت، افزود: پرهیز از استرس، رعایت مداوم نکات و توصیه‌های پزشکی و عدم حضور در اجتماعات مهم‌ترین روش‌ها برای پیشگیری از ابتلاء به این بیماری است.