خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف لاستیک کامیون قاچاق به ارزش بیش از ۶ میلیارد ریال در قم

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 11 اسفند 1398 - 14:05
قم - فرمانده انتظامی استان قم از کشف ۶ میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال لاستیک کامیون قاچاق در قم خبر داد.
توليد،پليس،تاريخ،استان،قاچاق،آقاخاني،كاميون،سردار،اسناد،قم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار عبدالرضا آقاخانی اظهار داشت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی استان یک دستگاه کشنده کامیون حامل بار قاچاق که از یکی از استان‌های جنوبی به مقصد تهران بارگیری شده بود، در محور دلیجان - قم شناسایی و توقیف شد.
وی افزود: در بازرسی از داخل کامیون مذکور، ۱۹۸ حلقه لاستیک خودروی سنگین قاچاق کشف شد.
فرمانده انتظامی استان قم ادامه داد: در بررسی اسناد به تاریخ تولید اشاره نشده و فقط در قسمت نظریات ارزیاب دو نوع تاریخ تولید قید شده بود که پس از انجام شمارش عینی کالا مشخص شد لاستیک‌ها دارای ۴ تاریخ تولید بوده که با اسناد از حیث تاریخ تولید مطابقت ندارد.
وی اضافه کرد: برابر اعلام کارشناسان گمرکات استان ارزش کل محموله ۶ میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال عنوان شده است.
سردار آقاخانی گفت: در نهایت متهم به همراه پرونده متشکله به مرجع قضائی استان تحویل و پس از صدور قرار روانه زندان شد.
وی با اشاره به اینکه قاچاق کالا اثرات سو و منفی بر تولید داخلی داشته و امنیت اقتصادی جامعه را هدف قرار می‌دهد، ضمن تأکید بر عزم پلیس در مبارزه با این پدیده ناهنجار و مخرب، از شهروندان نیز خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز افراد فرصت طلب و سودجو، در اسرع وقت از طریق تماس با ۱۱۰ به پلیس اطلاع تا از بدون فوت وقت نسبت به شناسایی و دستگیری متخلفان اقدام شود.